perjantai 29. joulukuuta 2017

Joulukrapula

Joulu oli yllättävän rankka tänä vuonna. Muistan kyllä, että oltiin viime vuonnakin aivan poikki, mutta silloin harmiteltiin enemmän unirytmin siirtymistä. Nyt luulin joulupäivänä kärsiväni kauheasta krapulasta jouluaaton puolikkaasta muumimukillisesta 15%:sta glögiä, mutta kun olo jatkui tapanina, tajusin siihen liittyvän muutakin.

Turussa jouluaattona


Meillä oli jouluna niin paljon ohjelmaa, ettei olla keretty juuri lepäämään, vaikka onkin ollut kivaa ohjelmaa. Ollaan nukuttu liian vähän ja oltu joka päivä jossain. Eilen olo oli jo vähän parempi ja tänään vielä parempi, mutta silti väsymys painaa päälle. Olen viimeisten viikkojen aikana jopa toivonut sairastuvani, jotta saisin levätä, niin paljon toivon saavani olla edes yhden päivän rauhassa kotona. Kuitenkin kun flunssaista oloa on ollut, niin olen toivonut ettei se iskekään päälle, koska sehän veisi vielä enemmän voimia.

Melova joulupukki bongattu


Voi olla, että saan ainakin yhden vapaapäivän ensi viikolla, ainakin toivon niin. Nyt olen levännyt niin paljon kuin mahdollista, vaikka selkäni ei tykkääkään sohvalla istumisesta. Onneksi tänään on ohjelmaa vasta illalla, joten olen voinut jumittaa rauhassa. Ehkäpä energiatasot olisivat vähän paremmalla tolalla jo huomenna.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti