lauantai 2. joulukuuta 2017

Luukku 2

Hyvinvointijoulukalenterin toinen luukku!

Tänään keskitytään suunnitteluun kiireen ja stressin välttämiseksi. 

Oletko jo hankkinut joululahjat? Luulen, että monella on se projekti kesken, kuten minullakin. Usein juoksen vielä aatonaattona ostamassa viimeisiä joululahjoja ja tiedän, etten todellakaan ole ainoa! Mitä jos vähentäisit sitä jouluviikon stressiä ja kiirettä ja kävisitkin nyt jo ostamassa lahjat? Itse odottelen veronpalautuksia vielä, mutta tänään voi ainakin suunnitella valmiiksi. Onko sinulla jo lahjaideoita? Kirjoita ne ylös! Jos ei ole, niin voithan tänään vain kierrellä kauppoja ja etsiä ideoita. Jos et ehdi tai jaksa lähteä kauppoja kiertelemään, niin tämän voi nykyään tehdä netissäkin, helppoa!Joulushoppailuun kuuluu myös ruokaostokset, mitä jos suunnittelisit nekin jo valmiiksi? Ei tarvitse stressaantuneena juosta kaupassa montaa kertaa kun jokin on unohtunut, nyt on aikaa lisätä listalle niitä asioita aina kun tulee mieleen ja saat sitten hankittua kaikki kerralla!

Miten se joulusiivous sitten? Senkin voi aloittaa jo, tai ainakin sen suunnittelun. Jos tiedät miltä haluat asunnon näyttävän jouluna, niin sinne on helppo lähteä suuntaamaan jo nyt. Voit tehdä itsellesi jonkinlaisen aikataulun jos se auttaa sinua. Milloin siivoilet, milloin ehdit jouluostoksille, milloin paketoit lahjat jne.

Muista, että sinulla on aikaa. Älä stressaannu kaikesta tekemisestä, sillä tänä vuonna voit aloittaa hyvissä ajoin, ettei asiat kasaannu viimeisille päiville. Ota ihan rauhassa, vähän kerrallaan. Tehdään itsellemme ihana rauhallinen joulu, ilman kiirettä ja stressiä.

-Mallu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti