perjantai 24. marraskuuta 2017

Suoritus moodissa

Olen ollut nyt muutaman päivän suoritus moodissa. Olen koko ajan tekemässä asioita, vaikka suorittaminen ei kauhean tehokasta olekaan ollut. Nyt on vain kauhea hinku saada asioita tehtyä, hoidettua alta pois, koska niitä tulee koko ajan lisää tiuhaan tahtiin. Osittain keksin itse koko ajan lisää, toisin sanoen tulee mieleen tekemättömiä asioita.



En ole edes kerennyt istua alas kirjoittamaan blogia, koska olen siivonnut ja tehnyt kymmentä muuta asiaa samaan aikaan. Paljon aikaa vievät asiat turhauttavat, koska silloin tuntuu, ettei ole kerennyt tekemään paljon mitään. Eilen meni paljon  aikaa yhteen työhakemukseen ja tänään sain jo vastauksen ettei uusia työhaastatteluja nyt pystytä sopimaan, sillä hakemuksia on tullut niin paljon. Todennäköisesti paikka menee siis jollekin muulle, enkä saa edes mahdollisuutta näyttää työnantajalle kuka oikeasti olen. Harmittaa, että tuo työhakemukseen laitettu aika todennäköisesti oli ajan hukkaa.

Tänään haluan saada paljon aikaiseksi! Miten voikaan olla niin paljon tekemistä? Ihan sama, illalla niitä on paljon vähemmän!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti