torstai 9. marraskuuta 2017

Olipa kerran elokuu

Kesämuistoja elokuulta:

Päiväreissu Turkuun siskon ja veljen kanssa. Käyttiin myös hautausmaalla moikkaamassa ukkia.

Saikuulla oli aikaa lähteä isän kanssa purjehtimaan. Eikun junalla Hankoon! Isä sai tietää raskaudestani ja halusi tarjota kuohuvaa, tosin minä jouduin tyytymään alkoholittomaan siideriin. :D

Maisemia Hangon vesitornista.

Sukulaisten kanssa ravintolassa, setäni kun sattui olemaan perheineen myös Hangossa.

Aamupalaa ulkona <3 Raikas meri-ilma helpotti raskauspahoinvointia niin, että minullekin maistui hyvin!

Ihana purjehdus <3

Saavuimme Merikarhujen suojaisaan Kifskär satamaan. Setäni oli ennättänyt sinne ennen meitä ja lisäksi siellä oli yksi toinen vene. Seuraavalle päivälle oli luvattu hurjaa myrskyä, joten yllätyimme kuinka vähän veneitä paikalla oli. Illan, yön ja aamun aikana veneet lisääntyivät ja taisin lopulta laskea, että meitä oli kaiken kaikkiaan 15 venekuntaa myrskyn suojassa.

Jäimme vielä toiseksi yöksi Kifskäriin, sillä olisimme joutuneet suoraan myrskyn silmään jos olisimme lähteneet. Odottelimme isän kanssa innoissamme myrskyä, mutta valitettavasti se meni juuri meistä ohi. Komeat jyrinät kyllä kuului.

Ensimmäinen ultra (yksityisellä). Näimme sydämen sykkivän ja olimme niin onnellisia <3

Miehen vanhempien hääpäivää juhlimassa. Rapuja alkuruuaksi!

 Yllättävän vähän löytyi kuvia elokuulta. Puhelimen kamera alkoi vetää viimeisiään joten kauheasti ei tehnyt mieli kuvata surkeita kuvia, lisäksi raskauspahoinvointi ja väsymys vei minut sohvan pohjalle, joten kauheasti ei tullut tehtyäkään mitään. Yksi kesän kohokohdista oli kyllä se, että pääsin purjehtimaan! Harmitti etten itse voinut olkapään takia osallistua purjehtimiseen, mutta sain nauttia täysillä matkustajana. :)

-Mallu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti