torstai 2. marraskuuta 2017

Lokakuu 2017

Ihan älytöntä miten nopeasti lokakuu hurahti ohi! Luulisi, että saikulla tulisi tylsää ja aika menisi hitaasti, mutta eipä näköjään. Mitä kaikkea lokakuussa sitten tapahtui? Ainakin on ollut aikaa ja intoa kirjoittaa ja paljon!


Syyskuun lopussa kävin läpi keskenmenon, joten sitä jouduin vielä lokakuussa prosessoimaan. Olkapään tilanne on ahdistanut ja olen yrittänyt selvittää vakuutusasioita. Syysflunssa numero kaksikin iski. Kävin muutamalla ilmaisluennolla liittyen elämäntapoihin ja omaan hyvinvointiin. Kävin kavereiden kanssa hyödyntämässä syö10 kamppanjaa ja shoppailin. Sain oman elämäntaparemontin kunnolla käyntiin ja päätin aloittaa life coach opinnot. Ensimmäinen koulutusviikonloppukin oli jo lokakuussa ja ryhmämme on aivan ihana. Lokakuun aikana sain myös hoidettua muutamia asioita jotka olivat olleet liian kauan tekemättöminä.

Ensilumikin kerkesi laskeutumaan lokakuussa!
Kuun lopussa jouduin jälleen palaamaan keskenmenoon, kun raskaustestit eivät näyttäneet edelleenkään negatiivista ja jouduin lähtemään naistenklinikan päivystykseen tarkistukseen. Kuukausi loppuikin siihen, että viimeinen päivä meni sairaalassa ja pääsin kokemaan leikkaussalin potilaan roolissa.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti