keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Mielen päällä tänään

Muutaman päivän blogihiljaisuus yllätti minut, mutta täällä ollaan taas! Perjantaina ajastin tekstit viikonlopulle ja sen jälkeen en olekaan saanut kirjoitettua. Maanantaina olin aamulla aloittamassa, mutta tietokoneeni päättikin toisin ja aloitti pitkään kestävän päivityksen.

Viikonloppuna oli taas life coach-koulutusviikonloppu, joten tiesin etten välttämättä silloin saa kirjoitettua mitään. Maanantaina koulutuksesta tulleen hyvän fiiliksen kupla hajosi kun piti palata arkeen. Sunnuntai iltana alkanut kova migreenikohtaus ei ole vieläkään kunnolla hellittänyt ja olkapää on vaivannut taas vähän enemmän, joten alkuviikko on mennyt ihan pää sumussa. Tänään fiilis on jo vähän parempi, sumu alkaa hälvetä.Sunnuntai iltana olin väsynyt, mutta todella inspiroitunut. Halusin päästä tekemään kaikenlaista, mutta kroppa on pistänyt vastaan. Onneksi tänään olo on alkanut muuttumaan. Väsymys painaa päälle, mutta mieli on kuitenkin positiivisempi. Rahahuolet ovat painaneet mieltä, mutta tänään tein soijarouhe-pakastevihanneskastikkeen ja tajusin, että ruuat riittää sittenkin siihen asti, että veronpalautukset tulevat! Pakastin saattaa olla tyhjä sen jälkeen, mutta me pärjätään, enää vajaa kaksi viikkoa.

Harmittaa kun energiaa ei ole, mutta kauheasti haluaisi saada kaikenlaista aikaan. Tänään haluan vielä käydä läpi kirpparikamaa, kirjoittaa ja opiskella, mutta nyt aion käydä ulkona kun vielä on valoisaa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti