perjantai 10. marraskuuta 2017

Selkäkatsaus marraskuu 2017

En ole tainnut pitkään aikaan päivittää kroonisen selkävaivani kuulumisia. Voin onneksi kertoa, että selkä oli paljon parempi kesällä. Fysioterapeutti pt:ni kanssa tekemäni treenit, sekä kotitreenit alkoivat selkeästi vaikuttamaan, vaikka alussa tuntui ettei mitään tapahdu. Myös fyysinen työ auttoi varmasti kun ei ollut istumista ja paikoillaan seisomista.


Valitettavasti syksyn sairastelut ovat taas pahentaneet selkäkipuja. Se, että en olkapään takia ole pystynyt treenaamaan, on varmasti vaikuttanut suuresti. Tiedän myös, että flunssat aina pahentavat kipuja ja niitähän on ollut jo kaksi tänä syksynä. Onneksi flunssien jälkeen tilanne parani hieman, mutta välillä on hankalia päiviä. Erityisesti jos joudun istumaan pitkiä aikoja, huomaan selän valittavan.

Kivut eivät kuitenkaan yllä samalle tasolle mitä olivat jatkuvasti muutama vuosi sitten. Istumistakaan ei toki ole samalla tavalla. Kunhan saisin olkapääni kuntoon, niin voisin jatkaa fysioterapeutti personal trainerini kanssa treenejä. Nyt koitan saada itseni liikkumaan niillä tavoin kun pystyn, liike on lääke!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti