keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Arjen kaaos

Se fiilis kun pyykkikasa kuivaustelineen päällä vaan kasvaa ja kaivat päivittäin kasasta puhtaita vaatteita. Kuivausrummusta tyhjennetään pyykit telineen päälle ja onneksi löytyy toinen kuivausteline niitä pyykkejä varten, joita ei kuivausrumpuun saa laittaa. Tiskiä on läjäpäin, vaikka päivittäin koitat tehdä asialle jotain ja imuriin ei ole koskettu aikoihin. Mikroruokaa on tullut syötyä viimeisen puolen vuoden aikana enemmän kuin vuosiin yhteensä.


Tuosta on tilanne hieman parantunut nyt kun olen ollut saikulla, mutta koska olkapää rajoittaa tekemistä aika lailla, on tässä vielä työmaata. Varastotyö oli raskasta ja vei paljon voimia. Se oli myös yksi syy siihen, että blogi pysyi hiljaisena. Halusin kertoa, että kaikki menee paremmin, että arjen rutiinit ovat löytyneet ja energiaa on, mutta niin ei ollut. Onneksi nyt menee jo paremmin, en ole yhtä väsynyt ja aikaahan on paljon enemmän. Kunhan vaan olkapään saisi parempaan kuntoon edes niin, ettei se kotioloissa häiritsisi.

Kun on miljoona tekemätöntä asiaa ja kämppä kaaoksen vallassa, menen helposti omaan stressi kuplaan. Yritän suorittaa kaikkea ja minulla on jatkuvasti ajatuksissa to do-lista. Kun mies haluaa tehdä jotain kivaa yhdessä, iskee usein pieni stressipaniikki, "enhän mä millään kerkee kun on toi, toi ja toi asia". Sitten iskeekin huono omatunto siitä, etten jaksa innostua miehen ehdotuksista. Jos olisi asiat paremmin järjestyksessä, olisi rennompi mieli ja helpompi heittäytyä extempore juttuihin mukaan. En itse huomaa stressiä arjessani, koska yritän tehdä rennosti ja rauhassa, mutta sitten kun yhtäkkiä pitäisi jättää hommat kesken, iskee stressi ja paniikki siitä, etten ikinä saa hommia hoidettua. Myös nukkumaan mennessä stressi nostaa usein päätään.

Nyt kun saikkua on vielä koko lokakuu, niin eiköhän järjestys ala löytymään! Lisäksi on pakko muistaa huilata ja nauttia kivoista asioista, sillä niistä saa lisäenergiaa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti