maanantai 16. lokakuuta 2017

Syysflunssa nro.2

Ehdin olla melkein kuukauden terveenä ja juuri kun alkoi olla hyvä draivi päällä elämäntaparempan suhteen iski seuraava pöpö.. Viime keskiviikkona kun heräsin tunsin, että flunssaa pukkaa. Ajattelin sen menevän ohi, kunhan vaan lepäilisin, onneksi saikulla siihen on mahdollisuuskin. Valitettavasti olo vain paheni päivä päivältä. Olo tuntui raskaalta ja flunssaiselta, mutta muuten ainoa oire oli kurkun karheus ja polte.


Ensimmäisinä päivinä olin todella turhautunut ja vihainen, miksi taas! Vasta sen jälkeen aloin hyväksymään tilanteen. Eihän tälle nyt voi mitään ja tällä kertaa flunssa ei todellakaan pääse romuttamaan hyvin alkanutta elämäntapa remonttiani. Flunssasta huolimatta olen noussut viimeistään yhdeksältä, juonut heti kaksi lasia vettä ja laittanut kirkasvalolampun päälle. Enempää en ole itseltäni vaatinut, mutta on ollut hyvä fiilis kun olenkin pikkasen jaksanut siivoilla.

Teetä olen lipittänyt päivät pitkät ja syönyt c- vitamiinia ja sinkkiä, finrexiniäkin olen juonut. Viikonloppuna alkoi olo onneksi helpottamaan vaikka tukkoisuus alkoikin lauantai iltana. Toivottavasti tämä flunssa ei mene aalloissa vaan alkaa nyt oikeasti pikkuhiljaa mennä ohi, haluan päästä tekemään asioita!


Usko, että olisin voinut välttää syysflunssa numero kakkosen jos olisi elämäntavat kohdillaan. Jos nukkusin paremmin, söisin paremmin ja liikunta olisi osa arkeani, kroppa voisi paremmin ja vastustuskyky olisi varmasti parempi. Vitamiinitkin ovat jääneet viime aikoina syömättä kun mama-vitamiinipurkki on ahdistanut pöydällä. Nyt se on piilotettu kaappiin ja normivitamiinit otettu käyttöön!

Toivottavasti te olette säästyneet flunssalta!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti