perjantai 27. lokakuuta 2017

Telkkarin suosikit

Olen tässä sairauslomalla ollessani katsellut aivan liikaa telkkaria. En edes monesti ole sitä oikeasti katsonut vaan olen laittanut jonkin ohjelman pyörimään samalla kun olen puuhaillut jotain tai sitten olen alkanut katsomaan jotain, mutta mielenkiinto on lopahtanut ja olen huomannut selailevani puhelintani. Viikko sitten aloin miettiä, että mitä oikeasti haluan katsoa, mitkä ovat ne ohjelmat, mitä odotan. Varsinkin kun moni ohjelma on nyt tauolla ja Grimm, Supernatural ja EVS loppuivat juuri, eli mitä enää katson?


Aloin tekemään listaa siitä, mitä kaikkea nauhotan boksille, kyllä olen näin vanhanaikainen ja sille aina nauretaan. Koska meillä ei ole minkäänlaisia netflixejä ym. nauhotan kaikenlaista boksille, myös siis sellaista mitä en tällä hetkellä jaksa katsoa, mutta haluaisin kuitenkin nähdä. Haluan aina, että boksilla on katseltavaa siltä varalta, että iskee joku pöpö. Kun olen kipeänä en todellakaan jaksa keskittyä mihinkään kirjaan, vaan haluan vain lojua sohvalla telkkaria katsoen. Tuolloin on todella turhauttavaa jos joutuu katselemaan sitä mitä sieltä sattuu tulemaan. Tässä siis listaa niistä ohjelmista jotka ovat tällä hetkellä suosikkejani ja kyllä, osa on täyttää hömppää, ihanaa aivot narikkaan ohjelmaa.


-Salkkarit: Yllättävän moni katsoo salkkareita, mutta harva myöntää sen avoimesti, tai ainakaan sitä ei mainosteta. :D

-Toisenlaiset äidit: Tämä on toinen kausi jota seuraan, ehkä vauvakuume on syy siihen, että tykkään katsoa sarjaa.

-Ensitreffit alttarilla: En ollut katsonut tätä sarjaa aikaisemmin. Nyt halusin nähdä parien reaktiot kun näkivät toisensa ensi kertaa ja jäinkin sitten seuraamaan mielenkiinnolla suhteiden kehittymistä.

-Idols: En ollut odottanut, että idols olisi mielestäni näin mielenkiintoista katsottavaa.

-Paratiisihotelli: Välillä on todella ahdistavaa katsoa näiden ihmisten käyttäytymistä, mutta useimmiten mielenkiintoista, vaikka ohjelma onkin kunnon reality hömppää.

 - Vain elämää: Viikon tv-kohokohta! Rakastan <3

-Gladiaattorit: Tätä katsomme yhdessä miehen kanssa. Katsottiin keväällä vanhoja gladiaattorit uusintoja ja odotimme innolla uusia gladiaattorit jaksoja.

-Gåsmamman: Miksi ruotsalaiset tekevät niin hyviä rikossarjoja/-leffoja?

-Criminal minds: Rikossarjat ovat mieleeni, kuten myös ihmismielen omituiset koukerot ja tässä yhdityy molemmat!

Tällä hetkellä katson näköjään paljon reality ohjelmia vaikka joskus en voinut sietää niitä. Ihmisten käytöksen seuraaminen on mielenkiintoista, mutta välillä on ihanaa ripustaa aivot narikkaan ja katsella esimerkiksi salkkareita!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti