perjantai 13. lokakuuta 2017

Perjantai 13

Tänään on perjantai 13 päivä, hermostuttaako? Itse olen sellainen Aku Ankka, että joskus nämä perjantait hieman jännittivät. Olen kuitenkin huomannut, että päivällä ei ole mitään väliä minun kohdallani.

Tässä epäonnenpäivässä on se hyvä puoli, että huonon tuurin voi laittaa sen syyksi. Sen sijaan, että ajattelisi "eikä, miksi taas minä?", voi ajatella "hemmetin pejantai 13!".  Pienempi mahdollisuus lähteä negatiiviseen ajatuskierteeseen jonka ensimmäinen vaihtoehto voisi aiheuttaa. Kun muistaa, että on epäonnenpäivä, niin voikin sitten mielenkiinnolla jäädä odottamaan, että mitähän seuraavaksi.



Kun odottaa jotain kamalaa tapahtuvan, niin yleensä ei tapahdukaan mitään. Muistan itse yhden perjantai 13 päivän kun pyörästäni puhkesi kumi heti aamusta. Itselleni käy usein niin, että jos jotain erikoisempaa tapahtuu, niin koko päivästä tulee oikea surkeitten sattumusten sarja. Tuona perjantaina ajattelin, että päivästä tulee varmasti katastrofi, kun on vielä perjantai 13. Yllätyin kun mitään normaalista poikkeavaa ei sitten sattunutkaan, oikeastaan vähän harmittikin. Olisi ollut hauskaa kertoa kuinka kamala epäonnen päivä oma perjantai 13 oli ollut.

Ihanaa perjantaita ja toivottavasti selviätte kaikki ehjin nahoin! <3

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti