torstai 12. lokakuuta 2017

Kesämuistoja

Koska blogi jäi kesäksi tauolle, haluan nyt jakaa kesämuistoja kanssanne kuvin. Vaikka kesäkuun alussa ei vielä ihan kesäsäitä ollut niin päätin kuitenkin aloittaa sieltä. Tätä tehdessä päätin vielä rajata elokuun tästä postauksesta pois, koska kuvia onkin tullut otettua enemmän kuin luulin. :D

Upea auringonlasku 3.6
Lounasta ystävän kanssa omalla parvekkeella <3

Eläinten body worlds Heurekassa

Herkuttelua Makers kahvilan vohvelibrunssilla

Juhannuksen viettoon. Demi nauttii moottoriveneen vauhdista ja mulla valuu silmät :D
Juhannusmunkki ja kahvia

Juhannuksen vietto sai hieman synkemmän käänteen seuraavana päivänä.. Tämän pienen potilaan takia lähdettiin melkein myrskyisästä merestä huolimatta saarelta päivystykseen. Onneksi saatiin lopulta muutamakin eläinlääkäri puhelimitse kiinni, eikä hätä kuulemma ollut niin suuri vaikka tyyppi olikin onnistunut rikkomaan kaikki tassunsa, bepanthenia oli onneksi mukana!
Kyllä se aurinkokin viime kesänä paistoi!

Talomme edessä hajosi putki ja vedet oli poikki yöhön asti

Onnellinen tyyppi, joka pääsi ainoana koirana mukaan moikkaamaan siskoani
Duunia, duunia ja hemmetin epämukavat turvakengät
Mökkeilyä

Pauligin kulma hyvän ystävän seurassa

Yksi kesän parhaimmista muistoista. Haettiin miehen kanssa läheisestä Picnicistä ihanat salaatit ja käveltiin rantakallioille piknikille. Yksinkertaista, mutta täydellistä! <3 Päivä jatkui vielä kävelyllä, nautiskellen ihanasta säästä.


Vuosipäivän viettoa aamupala herkuilla
Jätskiä ja mansikoita, kesäherkkua! <3

26.7 ja ensimmäinen haalea plussa <3
Paseon herkullinen hampurilainen ihanassa auringonpaisteessa
 Vaikka tuntuu siltä, että kesä meni töissä, niin tulihan sitä tehtyä vaikka mitä. Puhelin reistaili sen verran kesän aikana, että kuvia en saanut otettua normaaliin tapaan, mutta ihan hyvin niitä kuitenkin on (pahoittelut huonosta kuvalaadusta). Ihania muistoja ja ihana kesä! <3 Talvi ihmisenä odotan kuitenkin jo innoissani talvea, mutta nautin myös kovasti syksystä. Haaveilen edelleen kunnon kamerasta jolla pääsisin tallentamaan syksyn ihanat värit.

Toivottavasti teilläkin on ihania kesämuistoja!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti