maanantai 23. lokakuuta 2017

Vaikean päätöksen edessä?

Oletko vaikean päätöksen edessä? Etkö tiedä mitä tehdä? Kumpi olisi oikea valita, missä oikea tie? Mitä jos valitset väärin?

Me teemme jatkuvasti valintoja, tietoisesti ja tiedostamatta. Usein saatammekin miettiä, että mikä olisikaan se oikea valinta. Me myöskin harmittelemme kun valinnat ovat menneet pieleen. Mutta mieti, ilman kaikkia vääriä valintoja et olisi siinä, et olisi sinä. Elämäsi näyttäisi ihan erilaiselta. Kukaan ei pysty sanomaan, että olisiko se toinen elämä parempaa vai huonompaa, mutta ainakin se veisi pois monta hyvää asiaa mitä sinulla on nyt. Kokemukset ovat kasvattaneet sinua, ihmissuhteet ovat opettaneet. Olet saanut kaikesta jotain irti, vaikka et pystyisi näkemään sitä.


Oletko nyt ison päätöksen edessä, tai pienemmän? Sinun täytyy valita jompi kumpi tie. Voit miettiä hyviä ja huonoja puolia, mutta oikeasti et tiedä vielä mitä kaikkea valintasi tuo eteesi. Älä stressaa, ota ihan rauhassa, polkusi jakaantuu, mutta sinun täytyy vielä jatkaa matkaa. Kumpikaan ei ole väärä valinta, kumpikin on juuri sinun polkusi. Älä pelkää, ole utelias. Uskalla myös itse muuttaa polkusi suuntaa, ole rohkea, hyppää tuntemattomaan. Mieti mitä sinä itse haluat, unohda mitä muut sinulta toivovat ja tee oma polkusi. Polun ympärillä on elämäsi, se ei katoa minnekään, vaikka vaihdat suuntaa. Takaisinkin voi kääntyä, silloin olet monta kokemusta rikkaampi.


Kun katsot taaksepän kulkemaasi polkua, et voi nähdä kun sen tien minkä kuljit. Katsele hyviä asioita, älä jää kiinni huonoihin. Jos mietit mitä olisi käynyt jos olisit kääntynyt jossakin toiseen suntaan, et voi tietää. Mielikuvasi saattavat maalata kaunista maisemaa, mutta todellisuus olisi voinut olla rumempi. Sinä et olisi sinä, jos olisit valinnut toisin, jossittelu on turhaa sillä olet jo tässä. Jos kaikki tällä hetkellä tuntuu kurjalta etkä löydä hyviä asioita, jatka eteenpäin. Sumu hälvenee vielä ja pystyt näkemään myöhemmin, puhumattakaan niistä ihanista asioista jotka odottavat kun jatkat kulkuasi.

Muista, sinun valitasi on oikea, mikä tahansa se onkaan!

Tämä teksti on ollut hautumassa viikkoja ja perjantai aamuna sain sen vihdoin kirjoitettua. Iltapäivällä alkoi life coach koulutus ja illan aikana tätä aihetta sivuttiin muutaman kerran, vielä lähes samoin sanoin kun itse olin jo kirjoittanut. Jännää, vaikuttaa siltä, että olen tällä hetkellä menossa juuri sopivaan suuntaan.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti