sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Pikapäivitys

Huhheijaa, taas on ollut liikaa kaikkea, eikä oikein ole jäänyt aikaa kirjoittamiselle. Kerroin jo aikaisemmin, että edellinen viikko oli melko hektinen. Sen takia suunnittelemani blogipostaukset eivät ehtineetkään valmistua ajoissa, enkä saanut reissun ajaksi ajastettua kuin yhden postauksen. Reissun jälkeiset pari päivää ovat myös olleet täynnä ohjelmaa ja kun haluaa viettää aikaa myös oman rakkaan kainalossa, ei aikaa ole jäänyt blogille.



Nyt siis pikapäivitykset ja toivottavasti blogille jää enemmän aikaa ensi viikolla. Huomenna ainakin tulossa viikkokatsaus! :) Muutamat tekstit purjehdusreissulta ovat vielä kesken ja lisäksi tekstejä muista aiheista. Tämän viikon jälkeen onkin vielä enemmän lomajuttuja mielessä. Loma-aiheisia postauksia siis tulossa, sekä varmasti jotakin uudesta treeniohjelmastani (vaikka sen suunnitteleminen onkin kesken :D). Pääsykoelukemiset täytyy myös saada kunnolla alkuun ensiviikolla ja  lukusuunnitelmaa tehtyä.



Tällä hetkellä on kauheasti ajatuksia päässä ja miljoona asiaa kesken. Ensi viikon aikana täytyy saada selkoa kaikkeen, pää taas kuosiin. Nyt tuntuu siltä, että aivot on vielä osittain lomalla.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti