tiistai 5. heinäkuuta 2016

Heinäkuussa 2016

Tälle kuulle on paljon suunnitelmia ja odotuksia. Toivon että työkeikkoja ilmaantuisi vielä 6-8.7, 18-24.7 ja 29-31.7, mutta siinä väleissä olen lomalla! Ensin isän kanssa purjehdus reissulle ja sitten tyttöporukan kanssa Latvian Jurmalaan.



Koska meillä on tämä pieni eläintarha täällä kotona, on hankala lähteä yhdessä lomalle, varsinkin kesällä hoitopaikkoja ei välttämättä löydy kaikille. Pentu ei sitä paitsi ole koskaan ollut ihan yksikseen tai ylipäätänsä missään hoidossa, joten sitä täytyy ehkä hieman harjoitella ennen kun jättää tuon energiapakkauksen pidemmäksi aikaa jonnekin hoitoon. Nyt meillä meneekin ikävästi lomat ristiin, eikä ehditä kovin montaa päivää viettää yhdessä nyt heinäkuussa. Ikävä tulee olemaan kova!

Isä lähetti kuvan purjehdusreissultaan, kohta pääsen minäkin mukaan! :)

Reissujen lisäksi toivon tietenkin, että ehdin tehdä mahdollisimman monta kivaa asiaa kesän bucket listaltani. Työkeikkoja toivon, jotta malttaisin lomailla rauhassa, enkä miettisi mistä sitä rahaa kaivaisi. :D Tietysti haluan myös päästä eteenpäin elämäntaparemontti-projektissa. :) Tämän kaiken lisäksi haluan saada pääsykoe lukemiset alkuun. Heinäkuun suunnitelmat eivät onneksi aiheuta stressiä, enemmän odotan kaikkea kivaa mitä tämä kuu tuo tullessaan. :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti