maanantai 1. elokuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko30

Viime viikko olikin hieman erilainen viikko. Maanantaina lähdettiin tyttöjen reissulle Latvian Jurmalaan ja torstaina lennettiin kotiin. Jurmalan reissusta tulossa erillinen postaus, mutta reissun treeneistä sen verran, että lenkit ja kunnon treenit jäivät väliin. Päivät menivät todella nopeasti ja tarkoitushan olikin lomailla. Tiistaina tehtiin yhden ystäväni kanssa kahdestaan melkein kolmen tunnin kävelylenkki rannalla, mikä todellakin tuntui jalkapohjissa kun paljain jaloin käveli. Keskiviikkona kavuttiin korkeaan näköalatorniin. Siihen viikon treenit jäivätkin.



Torstaina huomasin heti aamusta, ettei kroppa voi hyvin. Kotiin tullessani olin aivan loppu ja simahdin sohvalle. Herätessäni tajusin, että minulla on todella flunssainen olo. Perjantaina sain nukkua pitkään (ihana mies hoiti koirat aamulla <3), sitten lähdettiinkin suunnitelman mukaan viettämään vapaapäivää kahdestaan. Siitäkin tulossa postausta myöhemmin! :) Perjantain rauhallinen tahti auttoi ja flunssa ei iskenytkään kunnolla. Lauantain ja sunnuntain olinkin taas töissä ja sinnehän se viikko taas vierähti.


Tällä viikolla on jälleen rankka paluu arkeen ja lomaväsymyksen voittaminen. :D Tavoitteena on saada vähän treenattua, suunniteltua syksyä ja hoitaa stressaavia asioita. Lukemiset alkaa tällä viikolla ja lukusuunnitelma on vielä tekemättä, joten se täytyy tehdä nyt alkuviikosta. Huomenna on vaarini hautajaiset, joten olen päättänyt antaa itselleni armoa tällä viikolla, ihan syystä on ajatukset vähän sekaisin ja mielialat vaihtelee.

treenit vko30:
Ma: Lepo
Ti: 3h kävely
Ke: näköalatorniin kapuaminen
To: Lepo
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Lepo

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti