sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Tyttöjenreissu Jurmalaan!

Huomenna lähdemme tyttöporukalla Latvian Jurmalaan. En ole oikeastaan valmistautunut ollenkaan tähän lomaan, pakkaamista lukuunottamatta. En ole ennen ollut Jurmalassa (en edes Latviassa), eli en tiedä paikasta oikeastaan mitään, enkä ole jaksanut edes ottaa selvää. Muut ovat varanneet lennot ja hotellin, sekä ottaneet hieman selvää paikasta ja miettineet mitä haluavat tehdä tai missä haluavat käydä syömässä. Koska minulla ei ollut muuta mielipidettä kun edullinen hinta, annoin vapaat kädet muille lentojen ja asumisen suhteen.



Meitä on siis viisi naista lähdössä reissuun. Veikkaan, että jokaisella on jo jotain mietteitä esim. siitä missä ravintoloissa haluavat käydä. Minä olen menossa lomalle, enkä halua kinastella muiden kanssa siitä mitä tehdään ja milloin. Ajattelin, että muilla on jo varmasti tarpeeksi kaikenlaisia ajatuksia matkaa ajatellen, voin siis itse valita niistä, eikä tarvitse sitten pohtia viidestä eri ravintolasta, että minne mennään. Sehän on kuitenkin väistämätöntä, että viiden naisen yhteisellä reissulla syntyy kitkaa jostakin. Lenkkarit pakkaan mukaan, eli jos syntyy sota, niin lähden lenkille ja jätän muut riitelemään. :D

Meillä on kaksi huonetta ja huonekaverit päätettiin unirytmien mukaan. Sillä saatetaankin välttää muutama riita. :D Ihan hyvää säätä on näillä näkymin luvassa, eli päästään nauttimaan Jurmalan ihanasta rannasta! Aion kuitenkin nauttia lomasta oli sää mikä tahansa! Ihana päästä taas lomalle, nämä reilut viisi päivää eläintarhan yksinhuoltajana ovat olleet rankkoja. Viidestä päivästä olen ollut neljä töissä, jonka lisäksi minulla on ollut suursiivous meneillään (ei mikään maailman paras ajankohta..). Yhden koiran juoksut ja labbiksen karvanlähtöaika eivät ole helpottaneet kaaosta ollenkaan.



Tällä hetkellä odotan kuitenkin enemmän poikaystäväni näkemistä kuin lomaa. <3 Heillä laskeutuu kone klo.23, eli ehditään nähdä vähän aikaa ennen kuin minä lähden vuorostani aamupäivällä kentälle. Koitan ehtiä saamaan muutaman postauksen valmiiksi vielä, jotta saan ajastettua jotain loman ajaksi.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti