maanantai 18. heinäkuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko28

Viime viikko menikin suurilta osin purjehtiessa. Tulin kotiin perjantaina viiden aikaan, eikä siinä kerennyt tai jaksanut mitään erityistä tehdä. Lauantaina oli serkun häät ja sunnuntai meni kotona rentoutuen.



Oletin, että painajaiset olisivat pysyneet poissa purjehdusreissun ajan, mutta väärässä olin. Onneksi niitä oli kuitenkin huomattavasti vähemmän, eli nukuin kuitenkin paremmin kuin kotona. Sain reissun aikana hoidettua muutaman töihin liittyvän asian alta pois, joka selkeästi helpotti stressiä.



Treenit tippuivat tältä viikolta pois, mutta purjehtiessa tuli kyllä treenattua! Vinssiapinan hommissa sai käsilihakset, olkapäät ja selkä tehdä töitä. Jalkatreeniä sai kun mentiin kallellaan ja jaloilla yritti pitää itsensä pystyssä/paikoillaan. Siihen viime viikon treenaukset jäivätkin..

Aamupalaa merellä <3


Olin ajatellut treenaavani sunnuntaina, ellei olisi krapulaa hääjuhlan jälkeen(mitä ei onneksi ollut :D), mutta halusin ottaa päivän kuitenkin ihan rauhassa. Sunnuntaina iltapäivällä tuli kuitenkin uutisia, jotka pistivät ajatukset sekaisin. Vaarini oli nukkunut pois aikaisemmin iltapäivällä. Osittain uutinen oli helpotus, pitkän sairastelun jälkeen, mutta kuitenkin todella surullinen uutinen. Lähettiin sen jälkeen pitkälle kävelylle koirien kanssa, jotta sai tuuletettua vähän ajatuksia ja sen jälkeen mentiin ihan kahdestaan piknikille rantaan ja syötiin herkkuja.



Haikeissa merkeissä uuteen viikkoon. Itku tekee hyvää, mutta toivottavasti saan muutakin aikaiseksi tällä viikolla.                                
 <3 Lepää rauhassa fafa <3

~ Ei kuolema ole arvoitus, 
joka kerran ratkeaa, 
se on ihmisen ihana oikeus taipaleensa tehtyä nukahtaa ~

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti