sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Rantapäivä!

Noniin kesän bucket listalta on ainakin yksi asia tehty! Eilen lähdettiin piknikille Uunisaaren rannalle kahden kaverin kanssa. Ihana aurinkoinen ja lämmin päivä vaikka aamulla näyttikin välillä pilviseltä.



Ihan putkeen ei mun kohdalla mennyt, rasvaukset nimittäin.. Kotona sutaisin huolimattomasti 50 aurinkorasvaa muutamaan kohtaa. 20 otin mukaan, mutta sitä laittaessani oli näköjään jo liian myöhäistä. Istuin koko rannalla olon ajan vasen puoli aurinkoon päin ja kuten arvata voi, oli koko vasen puoli ravun värinen kun pääsin kotiin, myös vasen puoli oikeasta jalasta! Ei mennyt rasvaukset ihan nappiin ei..



Ehdin rasvata palaneen ihon kolmeen kertaan aloe veralla ennen kuin oli pakko lähteä lastenhoito hommiin. Jalat oli kyllä niin tulessa eilen! Olin suunnitellut tekeväni kuntopiirin sen jälkeen kun olin saanut lapset nukkumaan, mutta se jäi nyt todellakin välistä. Oli jopa pakko ottaa buranaa, jotta jalat vähän rauhoittuisivat.

Kahvit oli tietenkin myös mukana ;)

Osa piknikeväistä, nam!

Paljon vettä, aloe veraa ja buranaa, niillä koitin hoitaa palovammojani eilen. Tänään kun heräsin, oli punoitus selkeästi laskenut, mutta iho on niin hellänä, että liikkuminen sattuu. Taitaapi jäädä tämän päivän treenitkin väliin.. Tyhmästä päästä kärsiii koko ruumis...

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti