lauantai 7. toukokuuta 2016

Mökkeilyä

Mökki on yksi ainoista paikoista, jossa osaan oikeasti rentoutua. Kaikki stressaavat asiat unohtuu. Saatan usein kotona ajatella, että otan tietokoneen ja sitä sun tätä muuta mukaan, jotta saisin asioita hoidettua. Kotiin lähtiessä saatan kuitenkin huomata, että hupsista tietokone on edelleen laukussa.



Kun vanhempani erosivat, pelkäsin aivan järjettömästi sitä, että mökki myytäisiin. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Äitini on myös viettänyt aikaa siellä lapsesta asti, joten paikka on myös hänelle todella tärkeä. Sain pitää pakopaikkani. <3



Mökillä on aina todella paljon tekemistä, kaikenlaista hommaa. Kuitenkin siellä vallitsee ihana rauha. mitään ei yleensä ole pakko tehdä juuri sillä minuutilla. Mökille mennään yleensä sillä mentaliteetilla, että tehdään jos huvittaa. Tehtävälista on tosin todella pitkä, mutta se ei haittaa. Itse olen siitä omituinen, että rakastan mökillä puuhailua. Saatan usein olla todella väsynyt mökillä käydessäni ja todella tarvitsen lepoa ja rauhaa, mutta yleensä siihen riittää noin päivä. Sen jälkeen saatan touhuta aamusta iltaan.



Tänä viikonloppuna ohjelmassa olisi ojan kaivuuta. Oja on lähtenyt kasvamaan umpeen ja nyt olisi tarkoitus korjata vähän tilannetta. Minä hulluna en malttaisi odottaa! Jee, kivaa hommaa! Olen vanhimpana lapsena aina ollut isän tyttö ja se, joka auttaa fyysisemmissä hommissa, kuten esimerkiksi suksiboksin laittaminen katolle ym. Ehkä sen ja urheilutaustani takia rakastan fyysisiä hommia. Lumen luonti on esimerkiksi yksi lemppari puuhistani. Plussana tietenkin se, että saa samalla hyvän treenin tehtyä. ;)

Toivottavasti saadaan vielä nauttia ihanasta säästä koko viikonloppu!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti