torstai 19. toukokuuta 2016

Miten meni pääsykoe?

Se mitä inhoan eniten pääsykokeeseen liittyen on kaikki kyselyt. En jaksaisi selittää koko ajan jokaiselle sitä, miten tämä kevät on mennyt ja minkä takia pääsykoe ei mennyt putkeen. Tottakai voi vaan vastata, että pääsykoe meni huonosti, mutta siitähän syntyy aina lisä kysymys; "aijaa mikä siinä meni pieleen?" En kuitenkaan halua valehdella. Niinpä päätin, että tänä vuonna vastaan lyhyesti ja sanon, etten jaksa puhua asiasta sen enempää, vaan blogistani voi lukea jos kiinnostaa. :D Siinä siis tämän päivän aihe, miksi pääsykoe ei mennyt putkeen?



Olen saanut kuulla, että mulla aina löytyy selityksiä sille, miksi lukemiset ei ole sujunut. Mutta jos porukka kysyy, miksi ei mennyt putkeen, niin minähän selitän. Siitä avaudun kuitenkin lisää toisella kertaa. Mutta nyt siis selityksiä, miksi tällä kertaa ei sujunut. :D Asiasta olenkin jo aikaisemmin kirjoitellut. Elämä vei vähän muille poluille ja sen takia aloitin lukemiset vasta helmikuussa, mikä oli aivan liian myöhään.



Alkuvuoden kärsin kovista selkäkivuista ja sainkin lukemiset aloitettua vain koska päätin, että p*#kele mä istun lukemassa vaikka olisi mikä. Hyvin pysy pylly penkissä ja nenä kirjassa. Valitettavasti tajusin taas kantapään kautta miten minun olisi pitänyt homma hoitaa. Selkä olisi ensin pitänyt saada parempaan kuntoon. Pitkät päivät kirjastossa saivat selän ja koko kropan vain huonompaan kuntoon. Ja piru vie, ei ne asiat vaan jää kunnolla päähän kun kovissa kivuissa istuu pänttäämässä. Pikkasen on ollut tyhmä fiilis tässä viimeisen kuukauden kun asian vihdoin tajusin.

Sain vaarin vaimolta pienen pullon kuohuvaa sen kunniaksi, että pääsykoe on ohi. <3


Silloin tajusin tämän, niin ajattelin, että teen kuitenkin töitä täysillä loppuun asti. Mulle aloitettiin kipukynnystä kohottava lääkitys, joka sitten vuorostaan pisti kapuloita rattaisiin. Lääkityksen takia olin aivan valtavan väsynyt. En millään päässyt sängystä ylös kun aikaisintaan kymmenen pintaan ja kuljin zombina neljään tai viiteen asti. Selkäkipuihin lääke ei aluksi vaikuttanut ollenkaan. Vajaan kahden viikon jälkeen huomasin, että lääke oikeasti on vähentänyt kipuja, enkä ole enää aivan niin zombi. Tässä vaiheessa unirytmi oli kuitenkin aivan pielessä. Huomasin myös, että jos otan lääkkeen jo alkuillasta, on myös helpompi nousta. Tässä sitä ollaan nyt viimeiset viikot koitettu korjata unirytmiä ja koittaa ottaa se pirun lääke ajoissa. :D



Noh, miten se koe sitten meni? Viimeiseen kuukauteen en ole lukenut juuri lainkaan, joten oletin etten osaisi juuri mitään. Tein kokeesta tehtävät jotka osasin jotenkuten ja lähdin sen jälkeen. Osasin enemmän kuin mitä luulin. Jokaisessa tehtävässä tiesin tasan tarkkaan mitä olisi pitänyt lukea, mutta en ollut ehtinyt päntätä niitä asioita tarpeeksi. Loppujen lopuksi jäi hyvä fiilis, olin parempi kun ikinä aikaisemmin ja tiedän myös, että paljon täytyy tehdä hommia ensi vuotta varten. :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti