perjantai 20. toukokuuta 2016

Vapaapäivä ja Suomi mitalipeleissä!

Eilen oli ihana vapaapäivä! <3 Olin päättänyt, että pääsykoepäivän jälkeen ei laiteta herätystä seuraavalle aamulle. Heräsin jo kasilta, mutta muistin, että saankin hyvillä mielin jatkaa uniani, ihanaa! Nousin sitten kympin aikaan ja lähdettiin rauhassa aamuhommiin.



Oltiin sovittu kaverin kanssa, että lähdetään iltapäivästä katsomaan Angry Birds-leffaa. Ajoitus tietenkin niin, että näkisin koko Suomen pelin. ;) Elokuva ei ollut niin hyvä kun mitä olin odottanut, mutta hyvä kuitenkin. Olin suunnitellut katsovani pelin alun puhelimen kautta kotimatkalla, mutta juuri kun olin hyppäämässä bussiin, poikaystäväni soitti. Hän kertoi olevansa keskustassa ja ehdotti syömään lähtemistä. Siinä sitten pohdittiin hetki paikkaa missä näkisi pelin ja saisi hyvää ruokaa. Päädyttiin Coloradoon.

Seafood burgeri, nam!

Ravintolassa on aina ihan eri fiilis katsoa lätkää, mahtavaa! Ruokakin oli hyvää. ;) Ja Suomen voitto tietenkin ihan paras! Aivan ihana vapaapäivä! Aivan liian usein tulee vietettyä vapaapäivää kotona ajatellen, että saisi hoidettua rästiin jääneitä asioita. Mikäs vapaapäivä se muka on? :D Nyt jaksaa hyvin muutaman työpäivän!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti