sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kesäsuunnitelmia

Joka kevät päässäni alkaa pörräämään miljoona ajatusta siitä, mitä haluan kesällä tehdä. Viimeiset vuodet olenkin laittanut asiat omalle kesän toiveet-listalle. Harmikseni kesä kuitenkin hujahtaa ohi hetkessä ja suurin osa suunnitemista jää toteuttamatta.



Yleensä käy niin, että tekemäni lista katoaa jonnekin ja löytyy vasta syksyllä. Siinä sitten harmittelen kaikkia kivoja asioita, jotka jäivät tekemättä. Tällä kertaa ajattelin tehdä asiat toisin. Teen joka vuosi itselleni aarrekartan, jonka laitan seinälle. Aarrekartta on täynnä toiveita siitä, mitä tuleva vuosi toisi tullessaan ja kun se on seinällä, asiat pysyvät mielessä ja monet toteutuvatkin. Nyt ajattelin laittaa listan kesäsuunnitelmista näkyville. Varmasti tulee toteutettua useampikin kohta!



Listani ei siis ole täynnä suuria suunnitemia ja kaikenlaisia reissuja. Monet asiat ovat ihan arkeen sovitettavia. Monen mielestä varmaan todella hassua tehdä asioista listaa, mutta itse pidän listojen tekemisestä. Minulla on viimeksi kouluaikoina ollut pidempi kesäloma kun 1-2 viikkoa ja töitä tehdessä jää usein kesästä nauttiminen vähemmälle. On niin helppo lösähtää sohvalle työpäivän jälkeen. Listan avulla voin sitten muistuttaa itselleni mitä kaikkea olisi kiva tehdä.

Esimerkiksi tällaisia asioita listallani on ollut:
-Käydä rullaluistelemassa
-Syödä jäätelöä mansikoiden kera
-Käydä Suomenlinnassa
-Käydä koirasaaressa koirien kanssa

Eli ei sen kummempia. Joskus saattaa tietysti olla joku isompikin haave. Heräsin tähän listahommaan siinä vaiheessa kun tajusin, etten ollut käynyt Suomessa uimarannalla neljään vuoteen! Ja mullahan ei montaa kilsaa ole ikinä rannalle ollutkaan. Ulkoilessa vaan sattuu useimmiten olemaan koirat mukana ja silloin ei rannalle pääse. Nyt olen kuitenkin ryhdistäytynyt ja jo muutamana kesänä lähtenyt kaverin kanssa ihan vaan rentoutumaan rannalle. Täytyy alkaa väsäämään listaa nyt kun alkaa kelikin olla kohdillaan. :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti