tiistai 24. toukokuuta 2016

Onko oikeasti kesä?

Ihana aurinkoinen ja lämmin sää! Uskaltaako jo puhua kesästä? Ehkä se katoaa jo huomenna? Toivottavasti ei, mutta nautitaan nyt kuitenkin täysillä! Suomen kesästä kun ei tiedä, ehkä ensi viikolla jo sataa lunta. Sen takia päätin tänään nauttia kesäisestä säästä.



Olin ajatellut hoitaa miljoona asiaa tänään ja myös pestä miljoona koneellista pyykkiä. Muistinpahan sitten eilen lukeneeni, että tänään on viikon kesäisin päivä. Eli miksi ihmeessä kökkisin koko päivän sisällä? Päätinpä sitten lähteä kävellen kauppaan, kiertäen rannan kautta. Auringossa kimalteleva meri on vaan niin kaunis! Halusin yllättää poikaystäväni ostamalla piknik-eväät, jotta voisimme lähteä piknikille heti hänen tullessa kotiin.

Näiden lisäksi oli myös leipäjuustoa ja manchego juustoa,nam!

Innostuin ostamaan vähän liikaakin kaikkea hyvää. Olimme puhuneet aikaisemmin, että haluamme molemmat maistaa telkkarissa mainostettuja uusia sipsejä, joten lähdin niitä etsimään. Löysin sitten myös hieman erikoisempia sipsejä, joita tietenkin oli pakko maistaa! Eli sipsejä jäikin reilusti yli. :D Halusin myös tehdä kotona olevista appelsiineista itse mehua mukaan. Yllättävän vähän mehua saa neljästä appelsiinista, mutta hyvää oli! Ja nuo salty-licorice ja honey-butter sipsit olivat oikeasti ihan hyviä!

Ihana meri <3

Tänä kesänä en aio unohtaa nauttia ulkoilmasta! Viime kesä meni osittain muuttokaaoksen järjestelemiseen ja väsyneenä sisällä jumittamiseen. Ei sellaista enää kiitos! Voi vaikka mennä ulos jumittamaan jos tuntuu, että on sellainen päivä tulossa. ;)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti