torstai 2. elokuuta 2018

Aika palata koneen ääreen

Vielä kuukausi sitten ajattelin blogin heräävän taas eloon kun työt loppuvat, eli vajaa kuukausi sitten. Taisi kuitenkin iskeä pieni stressi kun yhtäkkiä oli aikaa hoitaa kaikenmaailman juttuja ja samalla halusin kuitenkin ottaa rauhallisesti ja levätä. Kroppakin huusi levontarpeesta ja kotona touhuilut ovat saaneet harjoitussupistuksia aikaan, joten kauhean tehokasta tekeminen ei ole ollut.

Nautin kuitenkin blogin kirjoittamisesta, joten nyt viimeistään on aika palata tänne. Minulla on sama ongelma kuin monella muulla, kun stressaa jostain, unohtuu omat tarpeet. Unohtuu ne asiat joista nauttii ja saa energiaa. Aika on  muka tiukilla, mutta kuitenkin jumittaa somessa. Sen some-ajan voisi laittaa johonkin ihan muuhun, johonkin kivaan. Nyt aion siis ottaa aikaa blogille, vaikka olisi muutakin tekemistä.



Ihana raskausväsymys painaa edelleenkin päälle, mutta uskon aivoni toimivan sen verran, että saan kirjoitettua asiaakin. Postausideoita on paljon, keväällä luonnoksiin jääneitä sekä paljon uusia ideoita. Raskaudesta tulee varmasti paljon juttua, vaikka en haluaisikaan tämän blogin muuttuvan raskausblogiksi. Kuvien kanssa on haasteita, kun ei vieläkään ole ollut varaa ostaa kameraa ja puhelimen kameralinssin lasi on edelleen halki, mutta en aio luopua blogista vaikka en saa kauhean hyviä kuvia otettua, itse kun tykkään, että kuvia kuitenkin on.

Toivottavasti siellä edelleen joku jaksaa roikkua mukana ja toivottavasti olette saaneet nauttia kesästä!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti