keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Vielä viimeiset kolme työpäivää

Ai, että kuinka paljon odotankaan tämän työrupeaman loppumista. Vielä kolme päivää, sitten pääsee hengähtämään! Valitettavasti tuntuu kuin tämä viimeinen viikko matelisi etanavauhtia.

Odotan sitä, että pääsen taas keskittymään blogiin ja omiin juttuihin! Toivon, että energia lisääntyisi niin, että jaksaisin tehdä kaikenlaista kivaa. Vihdoin löytyy myös aikaa suunnitella tarkemmin kaikki hankinnat vauvaa varten.


Pelkään kuitenkin, että kesä menee aivan liian nopeasti. Ensimmäinen "lomaviikko" menee varmaan hoitaessa kaikenmaailman asioita. Sitten lähdetään viikoksi kiertämään saariston rengastietä ja sen jälkeen heinäkuu on jo lopuillaan. Heinä-elokuussa on vielä luvassa paljon harjoitusvalmennuksia, jotta saisin life life coach opinnot pakettiin ja lisäksi siskon polttarit ja häät. Onneksi on kuitenkin
 luvassa paljon kivaa ohjelmaa, eikä töissä kitumista.

Mutta tosiaan, enää kolme työpäivää jäljellä, kohta pääsee tekemään muutakin kun töitä!

-Mallu

2 kommenttia:

 1. Kiva että blogi on taas päässyt vauhtiin (?) :) olen vähän välein käynyt aina katsomassa.

  Ja suuret onnittelut raskauden suhteen :)
  Minä tässä kommentoin alkuvuodesta ja kerroin omasta keskenmenosta (rv 22). Omalla kohdallani kävikin sitten niin että mies päätti lopettaa suhteen :/ täällä nyt sitten yritän ottaa päivä kerrallaan ja löytää tästä kuopasta tien ylös.

  En nyt halunnut tällä mitenkään tuoda huonoja tunteita vaan halusin kertoa kuinka onnellinen todella olen puolestasi (vaikka nyt vaan blogin kautta sut tunnen) koska tiedän miltä se tuntuu kun asiat eivät mene toiveiden mukaan.

  Joskus elämä menee (omien) suunnitelmien mukaan ja joskus sitten toisia teitä. Olen kuitenkin päättänyt että ensi vuonna haen ensimmäistä kertaa sinne lääkikseen. Monta vuotta olen asiaa miettinyt (ja sitä kautta sun blogin aikoinaan löysin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, en saanut meiliä kommentistasi (mikä yleensä tulee), joten jäi kokonaan huomaamatta. Nyt olisi oikeasti tarkoitus palata blogin ääreen, ehkä sitä aikaa olisi nyt enemmän (?) vaikka se tuntuu koko ajan katoavan johonkin.:D

   Ihanaa, että kommentoit ja kiitos onnitteluista! <3

   Valtavan paljon voimia sulle! <3 Toivottavasti pystyn edes vähän auttamaan/ tuomaan parempia fiiliksiä sillä, että blogi herää taas eloon.

   Suurtsempit hakemiseen! Tärkeitä on uskoa itseensä, se onkin mulla ollut kompastuskivenä. :D

   Poista