tiistai 7. elokuuta 2018

Tehokas maanantaipäivä

Tuntuu siltä, että viime viikko meni enemmän tai vähemmän huilatessa. Vaikka sainkin asioita tehtyä, jäi siitä kuitenkin todella laiska olo. Eilen tilanne olikin ihan päinvastoin. Oli vaikea nukahtaa illalla, kun päässä vilisi päivän aikana tapahtunutta.

Olin päättänyt ottaa härkää sarvista ja lähteä heti aamusta hoitamaan ahdistavia asioita. Laskin lomakorvaukset, mitkä pitäisi tulla minulle ja viimeisen viikon palkan. Lähettelin meilejä mahdollisille harjoitusvalmennettavilleni ja jouduinkin jättämään kaiken kesken kun piti lähteä neuvolapsykologin luo. Neuvolapsykologin tapaamisesta voin kertoa enemmän myöhemmin. Psykologin tapaamisen jälkeen kävin keskustassa syömässä ja sen jälkeen oli vuorossa raskausjoogakurssi.



Olin kotona vasta lähempänä puoli seitsemää, taisin haukata jotain pientä ja jatkoin sitten harjoitusvalmennettavien metsästämistä ja meileihin vastaamista. Huomasin nukkumaan mennessä, että päivä oli aivan liian täynnä kaikkea, en ollut kerennyt prosessoimaan mitään ja päivän päätteeksi kun olisi pitänyt nukahtaa, niin päässä myllersi kaikki päivän asiat. Totesin, että olisi pitänyt joogan jälkeen rauhoittua jotta mieli olisi hiljentynyt paremmin nukkumaan mennessä.

Tietystihän siinä kävi sitten niin, että kun pää rauhoittui, niin pikku tyyppi mahassa alkoi jumppaamaan siihen malliin, että tuntui kuin jotain puskisi ulos molemmista kyljistä. Kun se loppui, alkoi sellainen närästys, että uni sai vielä odottaa tovin.

Tänään on ollut hieman rauhallisempi päivä ja surkeiden yöunien jälkeen maistuu toivottavasti uni, varsinkin kun huomenna täytyy olla perhevalmennuksessa jo klo.8.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti