maanantai 20. elokuuta 2018

Onko syksy ja kiire täällä?

Huhhuh, enpä ole taas kerennyt blogin pariin! Paljon olisi asiaa, mutta nyt näyttää siltä, että kerkeän rauhassa kirjoittamaan ehkä torstaina. Melko syksyinen fiilis on iskenyt kun säät ovat hieman viilenneet, kiire on lisääntynyt, flunssa iski ja tänään vielä sataakin! Vielä on kuitenkin selkeästi kesä, mittari näytti aamupäivällä 22 astetta ja huomiselle on luvattu taas aurinkoa!



Ellen olisi flunssassa, lähtisin labbiksemme kanssa pitkälle kävelylle tuonne ihanaan sateeseen! Onneksi sain edes hetken nauttia sateesta kun kävelin metrolle ja metrolta kotiin. Nyt täytyykin levätä loppuilta, että jaksaa huomisen pitkän päivän. Onneksi päivän kaksi ensimmäistä valmennusta ovat puhelinvalmennuksia.

Tänään on ollut hyvä fiilis flunssasta huolimatta. Löysin nimittäin viimeisen harjoitusvalmennettavani! Pelkäsin jo etten kerkeä valmistua ajoissa, koska yksi valmennettava puuttui. On uskomatonta kuinka moni kiinnostunut lopulta perui osallistumisensa valmennukseen. Moneen otteeseen valmennettavia oli jo liikaa, mutta kuitenkin määrä meinasi jäädä vajaaksi. Taitaa muillakin olla kiireinen alkusyksy tai loppukesä, mikä nyt lieneekään.

Mutta nyt lepoa!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti