maanantai 13. elokuuta 2018

Hektinen viikko

Huhhuh tätä viikkoa! Valmentamista, muita opiskeluhommia, koulutuspäivät perjantaina ja sunnuntaina sekä siskon häävalmisteluita + häät lauantaina! Kun pitkin päivää juoksee eri paikkoihin vie se aika paljon aikaa. Tänään lopetin hommat 19.35, jonka jälkeen oli vielä pakko tarkistaa sähköposti. Vaikka pääsinkin sitten sohvalle istumaan, niin pyörii päässä vielä kaikki valmennushommat ja hääjutut. Blogiakin haluaisin kirjoitella, mutta katsotaan miten aika riittää tällä viikolla.

Ei hääkakku (vaikka sopisikin), vaan kummityttöni ristiäiskakku kesäkuulta. https://www.instagram.com/sweetescape.porvoo/


Tänään päivällä kun olin lähdössä valmentamaan puuskahdin miehelleni, että vaikka tykkäänkin tehdä ja hoitaa asioita, niin olisi kiva jos niitä ei olisi ihan näin paljoa, haluaisin keretä vain olemaankin välillä. Olinkin sitten kahvilassa reilu 20 minuuttia ennen asiakasta, koska halusin ehtiä valmistautua, rauhoittua ja rentoutua hieman ennen valmennusta ja aikaisempi tilaukseni toimitettiinkin saman tien. Asiakas laittoi viestiä, että olisi 20-30min myöhässä. Sainkin sitten istuskella rauhassa teekupposeni kanssa terassilla tunnin verran. Tuli todellakin tarpeeseen, vaikka en kerennytkään kun käydä kääntymässä kotona sen jälkeen.

Toivon, että ensi viikolla meno rauhoittuisi, onhan ainakin kaikki häihin liittyvät jutut hoidettu silloin. Toisaalta kaipa minä onnistun aina täyttämään kalenterini kaikennäköisellä ohjelmalla. :D Seuraavat pari viikkoa tulevat ainakin olemaan hektisiä valmennusten suhteen, mutta syyskuun ekan viikon jälkeen pitäisi rauhoittua. Vaikka nyt onkin aivan liikaa kaikkea, niin olen usein jonkinlaisessa innostuneessa ja inspiroituneessa tilassa, eli joko stressaa ja ahdistaa tai sitten pursuan intoa. Voisi siis sanoa, että odotan innolla tulevaa, häitä ja valmistumista. Nyt uskallan jo uskoa siihen, että todellakin valmistun LCF Life coachiksi 16.9!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti