keskiviikko 29. elokuuta 2018

Vähän niin kuin yrittäjänä

Tämän kuukauden aikana en ole kerennyt paljoa hengähtää. Hommaa on riittänyt ja paljon! Tavallaan tämä on ollut esimakua yrittäjyydestä. Jos tai oikeastaan kun laitan toiminimen pystyyn, tulee työ olemaan aikalailla samanlaista kuin nyt.

Olen markkinoinnut itseäni, kontaktoinnut asiakkaita, sopinut valmennustapaamisia, suunnitellut valmennuksia, tavannut yhteyshenkilön yhdistyksestä jolle pidän yhden ryhmävalmennuksen, laskuttanut ja vielä pitänyt valmennuksia lähes päivittäin. Kaikki alkoi aika rysäyksellä ja raskausväsymyksen kanssa tämä on ollut todella rankkaa. Olen monesti jo miettinyt, että haluanko oikeasti tehdä tätä työkseni?



Olen kuitenkin päätynyt siihen, että haluan tehdä tätä ainakin sivutoimisesti. On myös paljon helpompaa kun ei joudu aloittamaan montaa valmennusta samaan syssyyn, vaan ne menisivät enemmän lomittain. Pitkän tauon jälkeen valmentaminen tuntui myös paljon haastavammalta alkuun. Myös ryhmävalmennukset olisivat helpompia yrittäjänä kun olisi valmiita paketteja valmennukseen, eikä tarvitsisi alusta asti suunnitella koko valmennusta ja miettiä kuinka paljon aikaa mihinkin menee. Tämä on lisäksi vielä opiskelua ja harjoittelua, mikä vie enemmän energiaa.

Harjoitus tekee mestarin, vain valmentamalla oppii valmentamaan. Itsevarmuus valmentamisen suhteen kasvaa jatkuvasti, oppiminen jatkuu koko ajan. Ehkä tulenkin tekemään tätä täyspäiväisenä yrittäjänä?

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti