perjantai 24. elokuuta 2018

Inspiraatiota muista ihmisistä

Monet pitävät kateutta pahana, vähän kiellettynä tunteena. Tunnetaan myös syyllisyyttä kateudesta. Mielestäni kateus on kuitenkin täysin inhimillinen tunne, täysin sallittu. Inhimillinen kateus on yksinkertaisesti sitä, että haluaa jotain sellaista mikä jollain toisella on. Se ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita sitä, että haluaisi sen asian toiselta pois, siinä tapauksessa kateuteen liittyy mielestäni jotain muuta, ehkä katkeruutta. Inhimillinen kateus on inspiroivaa ja innostavaa, auttaa tavoittelemaan niitä asioita joita itse haluaa.



Tänään koin todellisen inspiraation ja innostumisen toisesta ihmisestä. En suoraan edes ajatellut, että hänellä olisi jotain mitä minulla ei, vaan näin sen, että juuri hänen unelmansa lähtevät toteutumaan ja oivalsin kai, että se on minullekin täysin mahdollista. Onhan minulla kuitenkin paljon samantyyppisiä asioita joita itse haluaisin toteuttaa, joten ehkä siitä syystä lähdinkin tapaamisesta niin inspiroituneena.



Meidän pitäisi uskoa itseemme enemmän, katsoa muita ja miettiä, että vau tuo on pystynyt tuohon, niin pystyn varmasti minäkin! Joillain käy ehkä parempi tuuri ja joillekin jotkin asiat vain ovat helpompia, mutta se ei tarkoita sitä ettet sinä pystyisi. Annetaan muiden motivoida meitä tavoittelemaan omia unelmiamme. Jos et ole valmis tekemään töitä unelmiesi eteen, niin ehkä haluatkin oikeasti jotain ihan muuta? Eikä se haittaa vaikka suunta muuttuisikin.

Ole rohkea, tavoittele unelmiasi!

-Mallu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti