lauantai 4. elokuuta 2018

Hyvän mielen vuosi - tehtäväkirja

Olen joskus aikaisemmin vilkaissut Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjaa, mutta jostain syystä en ole innostunut sitä ostamaan. Nyt alkuvuodesta äitini puhui kirjasta ja kysyi tilaisiko minullekin kun tilaa itselleen ja ystävälleen, totesin, että mikäs ettei. Kuten arvelin, tehtäväkirja sisältää paljon samanlaisia asioita joita käydään life coach-koulutuksessa, mutta niitä on onneksi kiva käydä läpi.



Sain kirjan äidiltäni helmikuun alkupuolella, mutta päätin aloittaa sen vasta maaliskuun alusta. Periaatteessa kirjan voi aloittaa milloin tahansa, mutta siinä mennään kuitenkin kuukausittain, joten halusin aloittaa sen vasta seuraavan kuun alusta. Lisäksi sain aikaa tutustua hieman kirjaan ennen täyttämisen aloittamista. Mutta kuten blogihiljaisuudestakin huomasi, energia ja aika on ollut kortilla, joten aloitin kirjan vasta eilen..

Jo nyt tiedän, että kirja tulee tukemaan loistavasti itseni kehittämis projektiani. Joka kerta kun olen aloittanut elämäntapamuutoksen olen tehnyt sen väärin, mutta viime syksynä lähdin vihdoin oikealle polulle. Life coach opinnot antavat paljon työkaluja omaan muutokseen ja muistuttaa pitämään huolta itsestään. Tärkeintä kaikessa on se mitä sinä itse haluat ja tarvitset, löydät kyllä keinot toteuttaa unelmasi.



Hyvän mielen vuosi-kirjassa on jokaiselle viikolle tehtäviä. Itse yritän etukäteen käydä vähän tehtäviä läpi ja tehdä ne jo alkuviikosta. Oletan, että välillä tulee kiireisempiä viikkoja, jolloin voi olla, että tehtäväkirja unohtuu, mutta ei se maata kaada. Sitten pääsee tekemään vähän enemmän tehtäviä kerralla. Tehtäväkirjan tehtävähän on tuoda parempaa fiilistä, eikä lisätä stressiä. Jos olisin aloittanut kirjan jo maaliskuussa, olisi se luultavasti ollut tauolla vähintään saman verran kuin blogikin, mutta ehkä nyt on parempi aika.

Kerron varmasti lisää kirjasta, kunhan olen tutustunut siihen paremmin.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti