maanantai 31. lokakuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko43

Viime viikko menikin jo hieman parempaan suuntaan treenien suhteen. Koko viikon vaivannut migreeni ei onneksi saanut minua kokonaan lannistettua. Maanantaina alkoi aikuislukion toinen jakso, eli minulla BI5-kurssi ja illalla olikin vuorossa lastenhoitoa. Tiistai ei mennyt ihan putkeen kun Pandan vointi alkoi taas huolestuttamaan. Eläinlääkärikäynnin takia jäikin valmennuskurssi väliin. Epäilemäämme anaalirauhastulehdusta ei kuitenkaan onneksi ollut (pitää nyt vaan saada ruokavalio kuntoon!).



Keskiviikkona ihana poikaystäväni raahasi minut mukaan salille. Itselläni oli niin huono päivä, etten olisi saanut itseäni minnekään, enkä edes jaksanut suunnitella treenejä. Päädyinkin pelkästään polkemaan crosstraineria 30min, mutta parempi kuin ei mitään! Iski niin paha ällö-ruma-läski-päivä, että olisin halunnut kaikkien ihmisten katoavan salilta tai päästä itse jonnekin piiloon treenaamaan (eipä ole tuommoista fiilistä ollut aikoihin, omituista). Saunassa ei onneksi ollut muita ja sain treenin jälkeen nauttia kunnon löylyistä!



Torstaina herätessäni oli jo viikonloppuna alkanut migreeni pahentunut ja koko päivä menikin oikeastaan migreenin kourissa. Perjantai taas meni töissä ja koiria hoitaen. Lauantaina sainkin oikein super treenin tehtyä! Olin raunioradan talkoissa ja siellä roudasin kaikenlaista kamaa roskalavalle, haravoin, raahasin pöllejä, työnsin painavaa kottikärryä mäkeä ylös, kannoin polttopuita ym. Kyllä tuntui koko kropassa talkoiden jälkeen. Raikkaassa ulkoilmassa rehkiminen on muutenkin ihan eri asia kun salilla treenaaminen. Sunnuntaina tuntuikin varsinkin yläkropassa, että nyt on todellakin tehty jotain. Valitettavasti onnistuin myös reväyttämään jonkun lihaksen vasemmassa takareidessä, eli sunnuntaista tuli pelkkä siivouspäivä.

treenipäiväkirja
Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: 30 crosstrainer
To: Lepo
Pe: Lepo
La: Muutaman tunnin talkoorehimiset
Su: Lepo

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti