maanantai 17. lokakuuta 2016

Viikkokatsaus vko41

Heipähei, taas on viikko vierähtänyt ohi. Tällä hetkellä olenkin todella onnellinen, että viikko on ohi. Minulla oli nimittäin viiden päivän rankka työrupeama loppuviikosta hulluilla päivillä. Maanantai meni levätessä ja rauniotreeneissä, josta flunssa ei innostunut, eli tiistaikin meni levätessä. Sitten olikin vuorossa kello viiden herätykset.



Hulluilla päivillä on aina kiva olla töissä, mutta myös todella rankkaa. Promootio hommat on todella kivoja, mutta myynnit kasaa paineita. Itse haluan myydä hyvin, enkä vaan hyvin vaan älyttömän hyvin. En malta pitää taukoja vaan koitan tykittää myyntejä koko ajan. Meidän esittelypiste oli myös täydellisesti ilmastointilaitteen alla, joka ei helpottanut flunssaani ollenkaan. Pitkät päivät, huonot ja lyhyet yöunet, flunssa ja jatkuva seisominen tuntuu edelleen tänään kropassa, olen aivan poikki.



Onneksi viikonloppuna ei tarvinnut sentään viideltä nousta, mutta aikaisin kuitenkin. Lisäksi muutamana yönä tapahtui kummia. Meillä oli makuuhuoneen energiansäästölamppu lakannut toimimasta, mutta yhtenä yönä heräsin kello kahden aikaan siihen, että makkarissa oli valot päällä. Toisena yönä kissa onnistui neljän aikaan laittamaan radion päälle.



Vaikka en saanut uniprojektia aloitettua viime viikolla, niin veikkaan, että se nyt saattaa alkaa hyvin. Olen nimittäin sen verran väsynyt tällä hetkellä. Treeniäkään ei tullut viime viikolla, mutta poikaystävä onneksi pakotti ulkoilemaan iltaisin koirien kanssa, vaikka itse tuntui siltä ettei mitenkään jaksaisi. Tänään onkin luvassa ulkoilua rauniotreenien merkeissä ja toivottavasti huomenna lähtisi treenit käyntiin.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti