perjantai 21. lokakuuta 2016

Ostin itselleni lastenvaatteita!

Minäpäs kävin shoppailemassa lastenosastolla! Itseasiassa olen tehnyt sitä aikaisemminkin. Ostin siis lastenvaatteita ihan itselleni vaan. Vuosia sitten päätin kokeilla josko lasten 170 koko sopisi päälleni, olenhan itse vähän vajaa 170cm pitkä. Yllätyksekseni osa vaatteista sopii päälleni, kaikki ei tietenkään istu hyvin, mutta osa sopii yhtä hyvin kuin aikuistenkin vaatteet! Erona on se, että lastenvaatteet ovat yleensä edullisempia.


Myönnän sen, että lastenvaatteet ovat usein juurikin lastenvaatteita ja, että aikuisten vaatteet ovat yleensä tyylikkäämpiä. Nyt oli kuitenkin aivan pakko tilata hm:n lasten WWF:n malliston vaatteita! Rakastan kissaeläimiä ja niihin liittyviä kuoseja. Näitä WWF:n vaatteita ei ollut tarjolla aikuisten mallistossa, joten muuta vaihtoehtoa ei ollut kun tilata lastenvaatteita. Pelkäsin, että paidat eivät istu päälläni, sillä olkapäät ja rintavarustus saattaa olla ongelma lastenvaatteiden kohdalla. Onnekseni paidat sopivat! Jee, nyt mulla on kivoja WWF:n vaatteita! #ikuinenlapsi

En pystynyt vastustamaan tätä söpöä pandaa :D


Ps. Ei ole maksettu mainos, olen vaan innoissani uusista vaatteistani (niitä kun ei nykyään ole varaa usein ostaa). Ihanaa päästä näillä vaateostoksilla myös tukemaan WWF:ää!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti