torstai 13. lokakuuta 2016

Selkäkatsaus syksy

Ajattelin kirjoitella taas siitä, missä mennään selän suhteen. Selkä oli kesällä parempi kun ei tarvinnut istua kirjastossa/luennoilla. Nyt ollaan menty taas huonompaan suuntaan. Treeni jäi jo loppukesästä vähemmälle, jolloin huomasin heti, että selkä kärsii.



Aloitin kurssit aikuislukiossa elokuussa (= istumista), valmennuskurssi (= istumista). Flunssa on myös vaivannut nyt syksyllä ja kaikki taudithan tuntuu mulla heti selässä, siihen päälle vielä sohvalla/sängyssä lojumiset ja homma menee vielä pahemmaksi. Kaiken kukkuraksi en ole saanut treenejä kulkemaan, enkä myöskään ole käynyt alkukesän jälkeen osteopatiassa tai fysioterapiassa koska ei ole ollut varaa.



Nyt uniprojektin myötä olen varma, että saan treenit kulkemaan. Täytyy kuitenkin vielä miettiä kannattaako minun haalia itselleni lisää työvuoroja, jotta pääsisin osteopatiaan/fysioterapiaan, kun pitäisi satsata pääsykoelukemiseen. Ennen kun alan haalimaan liikaa töitä itselleni, koitan omin avuin saada selkää parempaan kuntoon treenin sekä osteopaattini ja fysioterapeuttini antamien liikkeiden avulla.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti