torstai 27. lokakuuta 2016

Aloittamisen vaikeus

Miksi ihmeessä aloittaminen on niin pirun vaikeaa? Ahdistaa, onkin kaikkea muuta tekemistä, muuta stressiä ja kaikenlaisia sijaistoimintoja. Huomaamatta aloittaminen "unohtuu", esim. treenien aloittaminen "huomenna sitten".



Musta tuntuu, että koko syksy on mennyt ihan metsään. Piti olla tässä vaiheessa kaikki niin hyvällä mallilla. En tietenkään ajatellut yhtään sitä, että syksyllä iskee väsymys. Olisi pitänyt tehdä hyvä suunnitelma lukemisen ja treenien suhteen jo kesällä. Suunnitelmat kuitenkin jäivät ja kuten olen aikaisemmin kirjoitellut, tuntuu siltä, että aivoni ovat jotenkin jumissa ja suunnitteleminen onkin yllättävän vaikeaa, vaikka se yleensä onkin lempi hommiani.



Itselleni on siis helpompaa kun olen suunnitellut kaiken valmiiksi. Kun olen väsynyt, on helppo jättää treenit väliin jos niitä ja ajankohtaa ei ole suunniteltu etukäteen. Nyt syksyllä tuntuu siltä, että ne harvat päivät jotka on ollut suunniteltu onkin mennyt mönkään jonkun muun asian takia. Esimerkiksi näillä meidän elukoilla on ollut kaikenlaisia ongelmia nyt syksyllä. Tarvitsen paremman suunnitelman, niin kuin keväällä. Silloin lähdin kirjastoon heti aamupalan jälkeen tai jos luin äidin luona, söin aamupalan siellä. Treenit sujuivat ainakin alkukesästä hyvin sillä, että olin suunnittellut valmiiksi sen, mitä viikon aikana piti saada tehtyä.



Nyt syksyllä en ole ollut kertaakaan kirjastossa lukemassa.. Hävettää myöntää.. Kotona on paljon hankalampi saada luettua kun tämä meidän eläintarha häiritsee ja aina on paljon muuta tekemistä. Eli en ole saanut lukemisiakaan kunnolla käyntiin. Tiedän, että päätin panostaa nyt ensisijaisesti uniprojektiini, mutta nyt on pakko saada kirjastopäiviäkin kalenteriin. Nyt vaan haahuilen ja teen vähän kaikkea, enkä mitään kunnolla. Vaikka tuntuu siltä, että suurin osa ajasta menee siivoamiseen, on koti kuitenkin kuin pommin jäljiltä. Eli loppu haahuilulle ja kirjastopäiviä ja treenisuunnitelmaa kehiin.

Nyt kun olen tästä blogissakin kirjoittanut, on pakko saada jotain aikaiseksi! ;)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti