sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Epäonnen viikko?

Musta tuntuu, että tällä viikolla ei ole mikään mennyt putkeen.. Selkä on ollut hemmetin kipeä, vasen polvi alkoi vihoittelemaan torstai iltana, oikea nilkka taas lauantai iltana ja kaikkea muutakin on sattunut. Epäonni ei ole koskenut ainoastaan minua vaan lähipiiriäni myös. Tuntuu pahalta kun läheisillä on asiat huonosti.



Asia joka minua todellakin suututtaa on se, että äitini on ollut nelisen kuukautta töissä käytännössä ilmaiseksi paikassa, josta vihjailtiin hänen aloittaessa projektia, että hän voisi saada sieltä työpaikan. Näin ei kuitenkaan käynyt ja äitini on edelleen työttämänä, kauppakorkeakoulun käynyt ja vielä TKK:lta väitellyt TUTA:lta tohtoriksi, mutta töitä ei näytä olevan missään. Tämän äidin työ-uutisen jälkeen on sattunut muutakin..



Huomattiin torstaina kun piti lähteä siskon luona käymään, että laina-autostamme on puhjennut rengas, nice.. Ei vararengasta, pelkät renkaanvaihto välineet takakontissa. No, veli kävi hakemassa äidin auton lainaan ja tuli hakemaan meitä. Suunniteltiin jo, että äidin autolla päästäänkin viemään rengasta paikattavaksi seuraavana päivänä. Eipä mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Kotiinpäin kun oltiin lähdössä, veljeni onnistui rysäyttämään auton tolppaan, joka oli jäänyt palkin taakse täysin piiloon. Päästiin onneksi ajamaan autolla vielä kotiin, mutta hitsi kun teki pahaa pikkuveljen ja äidin puolesta. Rakas pikkuveljeni oli niin pahoillaan ja itse muistan sen ahdistuken määrän, kun itse kesällä osuin isän autolla tolppaan. Rengas hommaan isä pääsi onneksi apuun omalla autollaan töitten jälkeen perjantaina, joten se asia saatiin hoidettua.



Muita tällä viikolla tapahtuneita asioita on esimerkiksi pieni vesivahinko, kun Panda rysäytti täysiä päin olkkarin pöytää niin, että kahden litran (onneksi muovinen) vesikannu lensi lattialle. Olin nopea ja lattialle ehti valua vain noin litran verran vettä, joka saatiin nopeasti kuivattua. Kaukosäädin tosin saattoi saada lätäkköön joutuessaan jonkinlaisen vesivahingon. Huomattiin myös, että Demillä on taas alkanut jonkinlaiset iho ongelmat (viime talvena lähti puoli turkkia), joten pikkutyyppi on jälleen kortisonikuurilla ettei rapsuta ihoaan verille kuten viime kerralla, mutta rinnassa on jo lähes karvaton läntti...

Toivotaan, että tämä sunnuntai menisi jotenkuten putkeen.

-Mallu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti