maanantai 10. lokakuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko40

Ei mennyt taaskaan viikko putkeen, mutta jostain syystä en oikeastaan ole pettynyt. Tietysti harmittaa vähän se, että flunssa iski jälleen, mutta nyt olen löytänyt piilossa olleen päättäväisyyden. Tajusin vihdoin viimein sen, että nyt täytyy ensin saada uni kuntoon ennen kaikkea muuta (liikaa projekteja samaan aikaan ei toimi). Jos en nuku kunnolla, ei oppiminen ole tehokasta ja olen jatkuvasti väsynyt ja kipeänä eikä kroppa toimi kunnolla. Huomenna tulossa postausta siitä, miten koitan parantaa untani.



Flunssassa meni siis taas yksi viikko. Kaksi päivää olin työpaikan pakollisessa koulutuksessa ja yhden päivän olin taas järjestämässä rauniokoetta, mutta muuten koitin päihittää flunssan omalla kotisohvalla. Rauniokoetta oli pakko lähteä järjestämään, koska meillä on sellainen systeemi, että pitää ansaita neljä aktiivisuuspistettä, jotta saa jatkaa treenailua seuraavalla kaudella (pisteitä saa esim koejärjestelyistä). Kausi loppuu kohta ja minulta puuttuu vielä yksi piste.

Aurinko <3 

Liikunta on tietenkin jäänyt vähemmälle flunssan takia, mutta vähän hyötyliikuntaa on tullut tehtyä. Tällä viikolla toivon, että saisin treenit alkuun kevyellä liikunnalla räkätaudista huolimatta. Saattaa tosin olla toiveajattelua kun edessä on rankat työvuorot Hulluilla päivillä + kaksi lyhyempää työvuoroa ym., Joka tapauksessa uniprojekti lähtee kunnolla käyntiin tällä viikolla.

treenipäiväkirja:
Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Lepo
Pe: Lepo
La: yli tunnin reipas kävelylenkki (koirien kanssa tietysti)
Su: renkaitten roudaamista raunioradalla

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti