keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Valmennuskurssilla

Valmennuskurssia on kohta takana jo kuukausi, vaikka se ei todellakaan siltä tunnu, kun luentoja on tähän mennessä ollut vain kerran viikossa. Alkuun luennot ovat tuntuneet todella rankalta. Istumme opiskelemassa 17-21 ja huomaan, että energiani on aika nollissa viimeistään kahdeksan jälkeen. Siihen tulee varmasti muutosta kunhan saan arkirytmin sujumaan ja unenlaadun paremmaksi.



Kohta alkaa olla jo niin pimeää, ettei aurinko paista luennolle mennessä, mutta vielä saisi nauttia valosta vähän pidempään. Tuntuu välillä turhauttavalta istua sisällä ja katsoa ulos valoa ja syksyn värejä. Tietysti juuri silloin kun istuu luennolla, tekisikin tietysti mieli olla ulkona kirpsakassa syysilmassa opiskelemisen sijaan..



Pieni stressi on iskenyt päälle valmennuskurssin takia. Pitäisi ehtiä opiskella tuo ja tuo ja tuokin asia vielä! Teemme enemmän tehtäviä, eikä luentoja oikeastaan ole samalla tavalla kun vuosia sitten kurssia käydessäni. Toisaalta juuri tuo uusi valmentava tyyli pitää valmennuskurssia onkin paras, kunhan itse saan vaan luettua. Askel kerrallaan, jos nyt ensin se uni homma hanskaan ja sitten panostetaan enemmän lukemiseen. Uskon, että kun saan nukuttua hyvin ja sitä kautta jatkuvan väsymyksen pois, alkaa pääkin toimimaan paremmin ja kaikki ne asiat, jotka olen lukenut moneen kertaan aikaisemmin palaa pikkuhiljaa mieleen. Tällä hetkellä on vaan aika turhauttavaa kun pää lyö tyhjää..

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti