tiistai 25. lokakuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko42

Nämä viikkokatsaukset ei ole nyt mennyt ihan aikataulun mukaan.. Päässäni olen siis ajatellut, että viikkokatsaus tulee aina maanantaina, kuitenkin tämä on varsinkin nyt syksyllä venynyt usein tiistaihin. Olen useasti alkanut miettiä tai kirjoittaa viikkokatsausta hyvissä ajoin, mutta jossain vaiheessa sunnuntaita se aina unohtuu. Tulee tunne, että nyt on pakko rentoutua, koska huomenna on maanantai. Maanantaina taas on miljoona asiaa mielessä/tehtävänä ja blogi unohtuu hetkeksi, mutta nyt viikkokatsaukseen.



Viime viikko alkoi sillä, että päätin nauttia vapaapäivästä työputken jälkeen. Nopeasti huomasin, että sunnuntain painavan kassin kantamiset oli jättänyt jäljet kroppaani. Aluksi tunsin, että yläkropan lihakset olivat varsinkin oikealta puolelta aivan jumissa. Maanantai menikin niskajumia ja muuta lihasjumia potiessa. Tiistaina alkoikin vanha tuttu selkäkipu huutamaan ja sama jatkui koko viikon, vaikka onneksi hieman helpotti torstain jälkeen. Kipu oli ensimmäisinä päivinä samaa luokkaa kun mitä se on pahimmillaan ollut. En olisi ikinä uskonut, että painavan kassin raahaaminen olisi laukassut inhottavat kivut.



Vanha vaiva vasemmassa polvessa alkoi kipuilemaan torstaina ja sama jatkui perjantaina. Lauantaina onneksi helpotti ja juuri kun polvi alkoi taas vihloa lauantai iltapäivällä, olinkin menossa saunaan äidin luona ja ihme kyllä, kipu katosi! En malta odottaa sitä, että meillä on oma sauna!

Pientä venyttelyä ja joogailua olen tehnyt päivittäin, pitkin päivää, eli niistä en oikeastaan saa treenipäiväkirjaan merkintöjä. Lauantaina käytiin poikkeuksellisesti kävelyllä ilman koiria! Piti käydä nopeasti katsomassa rannassa, kun vesi oli niin matalalla, mutta käveltiinkin 1,5h.



Uniprojekti on kaiken kaaoksen keskellä jäänyt osittain jalkoihin. Hyvin olen muistanut ottaa vitamiinit ja unirytmikin on pysynyt hyvänä. Ulkoilua voisi kuitenkin lisätä nyt kun polvikin voi taas paremmin ja liikunta täytyy saada käyntiin. Viime viikkona tuntui siltä, että kaikki menee pieleen, toivotaan, että tämä viikko menisi paremmissa merkeissä.

Treenipäiväkirja
Ma: lepo
Ti: 20min jooga
Ke: lepo
To: lepo
Pe: lepo
La: 1,5h kävely
Su: lepo

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti