tiistai 28. kesäkuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko25

Viime viikko ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Otin tavoitteeksi hoitaa mahdollisimman monta roikkumaan jäänyttä asiaa. Siinä onnistuin mielestäni hyvin, vaikka stressi meinasi välillä ottaa vallan. Stressivuorta purkaessani jäi treenit välistä. olin alunperin suunnitellut tekeväni viikon treenit alkuviikosta ja lepäisin juhannusviikonlopun. Huomasin kuitenkin maanantaina, että kroppa kaipaa lepoa ja päätin pitää tiistain lepopäivänä. Keskiviikkona hoidin miljoona asiaa, joten treenille ei jäänyt aikaa. Torstaina ehdin tehdä ojentaja-hauis treenin kotona siivoilun ja pakkailun lomassa.



Mökillä en sitten kerennyt/jaksanut tehdä mitään. Tultiin torstai iltana mökille, perjantaina käytiin ruokakaupassa ja sitten odoteltiinkin jo vieraiden saapuvan. Lauantaina kroppa ei todellakaan ollut treenikunnossa ja sunnuntaina halusin ottaa aamun ihan rennosti ja sitten olikin jo aika laittaa mökki kuntoon ja lähteä kotiinpäin.

Matkalla mökille

Huomasin selkeästi jo loppuviikosta, että treenien pois jääminen vaikuttaa selkeästi selkäkipuun. Selkä on ollut paljon kipeämpi taas. Tällä viikolla päätinkin keskittyä useampaan asiaan, treeni on saatava taas käyntiin, unirytmi kuntoon ja stressivuoren purkaminen jatkuu.

Perjantain "aurinkoinen" sää


Tässä vielä viimeviikon säälittävä treenipäiväkirja, ei ihan mennyt treenisuunnitelman mukaan:

Ma: 15min selätin + 20min jumppapallo kardio
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Ojentajat + Hauis
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Lepo

-Mallu

1 kommentti:

  1. No, juhannuksena pitää ainakin levätä.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista