maanantai 6. kesäkuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko22

Ensimmäinen viikko kahdeksan viikon treenirupeamasta takana. Eipä mennyt ihan putkeen tämä homma. Kirjoittelin jo aikaisemmin siitä, että kävin maanantai aamuna treenaamassa ja ma-ti yön olin vahtivuorossa isäni venekerholla. Rankan treenin jälkeen kroppa olisi todella tarvinnut yöunia ja kunnon lepoa. Yöllä kun ei tullut paljoa edes istuskeltua.



Tiistai oli aivan kamala päivä, valvomisesta tulleen krapulaisen olon lisäksi lihakset olivat aivan järkyttävän kipeät. Keskiviikkona helpotti jo hieman, lihakset olivat "normaalin tosi kipeät". Torstaina jaloissa tuntui vielä sen verran, että päätin siirtää kardion ja tehdä ainoastaan kuntopiirin. Perjantain menin kropan mukaan, eli pidin lepopäivän. Lauantaina iski pieni stressi, että pitää saada viikon treenit tehtyä. teinkin sitten kevyen kardion ja kuntopiirin kotona. Lauantai-iltana tajusin tosiasian, mulla on lihas tulehtunut vasemmassa pakarassa! Sitä pelkäsin jo perjantaina, mutta en suostunut hyväksymään ajatusta. Sunnuntai meni siis leväten (lue:siivoten). Harmittaa todella paljon! Kevyt liikunta ja pienet venyttelyt on onneksi sallituja! Uimaan saa onneksi mennä, eli ainakin osan ensi viikon kardioista voisin tehdä uimalla.

Tässä siis viikon treenit:

Ma: Bootylicious-tunti
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Kuntopiiri
Pe: Lepo
La: Kevyt kardiotreeni jumppapallolla + kuntopiiri
Su: Lepo

Muutenkaan viikko ei ehkä ole mennyt ihan nappiin. Vähän olen saanut siivottua (oikeastaan vasta viikonloppuna) ja hoidettavista asioista olen saanut vain muutaman hoidettua alta pois. Alkuviikon yövalvominen sotki kyllä koko viikkoa, eli täytyy olla tyytyväinen edes tähän! :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti