lauantai 18. kesäkuuta 2016

Naapurilla bileet=itsellä krapula?

Eilen oli naapurilla melko kovaääniset pirskeet. Jouduin lopulta turvautumaan korvatulppiin, jotta saisin unen päästä kiinni. Aamulla herätyskellon soidessa olikin sitten ihan krapulainen olo, mitä ihmettä?



Tiesin jo korvatulppia esiin kaivaessani, että tästä ei hyvää seuraa.. Nukun nimittäin todella huonosti korvatulpat korvissa, varsinkin jos minulla on töitä/muuta tärkeää menoa seuraavana päivänä. Korvatulpat eivät mielestäni ole kovin mukavat ja lisäksi stressaan sitä, etten kuule herätyskelloa. Heräsinkin kolmen aikaan yöllä ja otin korvatulpat pois, en tiedä olinko puoliunessa vai olivatko bileet vielä käynnissä pienemmällä volyymillä. Koko yön näin outoja unia, vaikka en muista niistä mitään, ehkä olin jossain bileissä. :D



Aamulla oli aivan järkyttävä olo. Hetken torkutin vielä sohvalla, mutta sitten päätin, että pakko nousta. Herätyskellona toimii siis puhelin joka on latautumassa olkkarissa, eli sängystä täytyy nousta, usein lösähdän sitten sohvalle jatkamaan uniani, Väsymys oli aivan valtava ja sen takia päädyinkin aamulenkin sijaan tekemään rauhallisen kardiotreenin jumppapallolla katsoen samalla yhden jakson The Originals:ia. Aamujumppa ja muutama kuppi kahvia auttoi pahimpaan väsymykseen, sitten alkoikin tulla kiire laittautua töitä varten (etten näyttäisi ihan zombilta). Töissä ei ehtinyt huomata väsymystä ja kotiin tultuani touhusin kaikenlaista ennen kun lähdettiin koirien kanssa iltakävelylle myrskyyn. Nyt kun on kerennyt hetken istua, huomaan taas valtavan väsymyksen. Eli eikun nukkumaan, öitä!

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti