keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Rakkaan koiran muistolle

Eilen tuli tasan kolme vuotta täyteen, siitä kun jouduimme hyvästelemään rakkaan perheenjäsenemme. Nicole, musta adhd labradorinnoutaja tulee ikuisesti elämään muistoissamme. Nicole, Nicksu, Nikke-Pikke, Pikkis, Coli -rakkaalla lapsella on monta nimeä. <3 Nicksu eli täysillä loppuun asti, 12,5 vuotta. Tuo musta rakkauspakkaus tuotti harmaita hiuksia koko perheelle tempauksillaan, mutta jokainen meistä rakasti tuota koiraa valtavasti.



Oltiin perheen kesken puhuttu jo jonkin aikaa siitä, ettei vanhuksemme välttämättä jaksa enää kauaa. Kipuja oli ollut jo vuosia, mutta se ei meidän neitiä hidastanut. Yhteinen päätöksemme oli, että niin kauan kun elämäniloa riittää, saa rakas koiramme pysyä kanssamme. Nicksu oli luonani hoidossa, kun kolme vuotta sitten tulin töistä kotiin ja löysin aina iloisen ja energisen koiramme lattialta makaamasta. Taisin tietää sen heti, että nyt on aika jättää hyvästit. Yritin kaikkeni, että saisin koiran jaloilleen ja jaksamaan. Soitin kaikille perheenjäsenille ja jokainen meistä tiesi, että nyt on aika viedä rakkaamme viimeiselle matkalleen.

Nicole ja Mango <3

Lähes kaksi tuntia makasin kylpyhuoneen lattialla rakkaan ystäväni vieressä laulaen ja häntä silittäen. Kun äitini, siskoni ja veljeni pääsivät paikalle, lähdettin kaikki yhdessä matkaan (isäni ei valitettavasti päässyt mukaan pujehdusreissun takia). 28.6.2013 klo. 19.15 rakkaan karvaisen perheenjäsenemme viimeiset sydänäänet hiljenivät. Lepää rauhassa Nicole, emme ikinä unohda sinua. Olen kiitollinen siitä, että sain viettää viimeiset tunnit kanssasi. <3

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti