tiistai 21. kesäkuuta 2016

Mistä haaveilen nyt?

Päätin kirjoittaa lähitulevaisuuden suurimmista haaveistani. Nämä ovat kai oikeastaan myös lähitulevaisuuden tavoitteitani. Jos kirjoittaisin yleisesti haaveistani, listasta tulisi liian pitkä, joten sen takia pitäydyn lähitulevaisuudessa. Vauva ja lääkikseen pääsy eivät pääse tälle listalle vaikka isoimpia haaveitani ovatkin.



1. Elämäntaparemontti - se, että olen saanut hommat rullaamaan ja uudet arkirutiinit. tähän sisältyy moni asia, joista olenkin kirjoitellut.

2. Muutto - haaveilen siitä, että uusi asuntomme valmistuisi etuajassa ja päsisimme muuttamaan aikaisemmin. Samalla suunnittelen ja haaveilen täydellisestä muutosta, ei stressiä/paniikkia, kaikki menisi sujuvasti ja muuton jälkeinen kaaos muuttuisi nopeasti järjestykseksi.



3. Koirat - super tottelevaiset koirat helpottaisi elämää kummasti, eli tottelevaisuus treeniä luvassa! Varsinkin pennun kohdalla täytyy saada hihnassa kävely kuntoon. Yksin Pandan kanssa ulkoilessa, poitsu kävelee hyvin, mutta kun lähdetään laumana, Panda on ihan "all over the place". Tyyppi menee myös ihan paniikkiin jos osa laumasta kävelee edellä. Muillekin koirille on treeniä luvassa.

4. Uusia ystäviä - ystäviä ei ole ikinä liikaa! Vanhempia ystäviä haluaisin myös nähdä enemmän. Valitettavasti kaikilla on aina paljon kaikkea (kuten myös itselläni), useimmiten menee aikataulut ristiin, eikä keretä näkemään.

5. Kamera - olen yläasteelta lähtien haaveillut järjestelmäkamerasta, valitettavasti minulla ei ole ollut ylimääräistä rahaa sellaiseen. Aina on mennyt jokin muu asia sen edelle, kaikkea kun ei voi saada. Nyt kun kirjoitan blogia, kamera onkin noussut hankintalistan kärkeen. Häpeän huonolaatuisia kännykällä otettuja kuvia joita olen blogissani tähän mennessä käyttänyt parempien puutteessa.



6. Pääsykoe luku-urakkan alkuun saaminen - Päätin jo keväällä, että pidän kesäkuun "vapaata" lukemisesta ja keskityn enemmän omaan hyvinvointiin. Nyt pelkään, että lukemisten änkeminen töiden ja projektien lomaan ei tule sujumaan ihan mutkattomasti. Siinä taas yksi asia lisää arkirutiineihin..

7. Liikunta - Tämä liittyy osittain elämäntaparemonttiin, mutta halusin tarkentaa tätä osa-aluetta. Haluan selän siihen kuntoon, ettei se vaikuta opiskeluun eikä mielellään myöskään treeneihini. Vielä en kuitenkaan tiedä saanko ikinä kroonista kipua kokonaan pois, mutta lääkärin mukaan se on täysin mahdollista. Haluan myös enemmän liikkuvuutta kehooni ja kasvattaa hieman lihaksiani sekä rasvaa pois.



Tässä nyt ne haaveet, jotka ovat päällimmäisenä mielessä. Ainahan minulla on miljoona asiaa ja suunnitelmaa mielessä, eli voi olla, että osa nyt unohtui. Laitoin kalenteriini merkinnän puolen vuoden päähän ja kirjoitin haavet myös ylös erilliselle lapulle. Katsotaan pystynkö toteuttamaan omat haaveeni. Kaikki on kuitenkin itsestäni kiinni. :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti