maanantai 20. kesäkuuta 2016

Treenipäiväkirja ja viikkokatsaus vko 24

Huhheijaa, taas hujahti yksi viikko ohi! Viikkokatsausta kirjoittaessani tuntuu aina aluksi, että viikko on mennyt niin nopeasti, etten ole kerennyt mitään tekemään tai edistynyt missään. Treeniohjelmaa olen joutunut keventämään selän takia, mikä harmittaa, mutta osasin odottaa sitä. Selkä ja olkapäät eivät vielä kestä kaikkea, eli yläkropan treenistä olen joutunut karsimaan osan pois. Treenien mahduttaminen arkeen on ollut haastavaa, varsinkin kun aamuheräämisten kanssa on ollut ongelmaa, ehkä sen takia joka viikko onkin joku treeni jäänyt tekemättä. Edelleen puuttuu tarpeeksi tarkka suunnitelma, jotta treenit varmasti toteutuisivat.



Viime viikolla paransin aamuheräämisissä, josta olen todella tyytyväinen! Kävin jopa perjantaina tekemässä aamutreenit ennen töitä! Aamut ovat kuitenkin pääasiassa menneet aika horroksessa, ehkä osittain myös siitä syystä etten ole muistanut ottaa lääkettä illalla ajoissa. Toivon, että voisin lopettaa lääkkeen syömisen, jotta en aamuisin olisi niin väsynyt, mutta pelkään, että selkäkivut pahenevat taas. Tällä viikolla toivon, että pääsen heti aamusta liikkeelle, enkä jää sohvalle selaamaan facebookia ja blogeja.

Ihanaa kun istuu koneella ja tämmönen 15kg pötkylä kiipeää syliin <3 :D

Sunnuntai oli ainoa vapaapäiväni viime viikolla, eli töitä oli enemmän kuin aikaisemmin, sain kuitenkin lisättyä treenimäärää edellisiin viikkoihin verrattuna, mahtavaa! Sunnuntai menikin osittain siivoillessa ja puuhaillessa. Onneksi äiti tuli käymään, muuten olisin varmaan unohtanut syödä. Syötiin sitten yhdessä pestopastaa. :)



Ajanpuutteen vuoksi en kerennyt montaa roikkumaan jäänyttä asiaa hoitaa, mutta pienen osan sain selvitettyä ja koti on hieman siistimpi sunnuntain siivoilun jälkeen. Olin jotenkin todella optimistinen sen suhteen, että mitä kerkeäisin sunnuntaina tekemään. Aamun otin ihan rauhassa, eli koko päivää en puuhastellut, mutta olen edelleen osittain pettynyt eiliseen. Olisin halunnut saada enemmän aikaiseksi, se mikä turhauttaa on se, että kämppä näyttää edelleen kaaokselta. Olen siis puuhaillut enemmän sellaista mikä ei selkeästi näy. Mutta hyvä alku ja vapaapäivänä kuuluisikin ottaa rauhallisesti. Siinä touhutessa unohdin jopa treenit ja muistin vasta kahdeksan jälkeen illalla, että oli tarkoitus tehdä kotitreeni. No minähän sitten tein. :)

Treenipäiväkirja

Ma: Lepo
Ti: Kotitreeni:selkä+ojentajat+olkapäät
Ke: Crosstrainer intervalli + etureidet,takareidet,pakarat
To: Kotitreeni:vatsa+hauikset
Pe: Aamukardio-crosstrainer 30min, illalla kotona rinta+selkä
La: Aamulla kevyt kardio jumppapallolla
Su: kotitreeni:koko kroppa

Tällä viikolla tavoitteenani on saada mahdollisimman moni roikkumaan jäänyt asia hoidettua pois päiväjärjestyksestä!


-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti