maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannus

Juhannus tuli ja meni, paljoa en kerennyt mitään suunnittelemaan ja nopeasti oli ohi. Lähdimme tosiaan jo torstai-iltana mökille ja eilen illalla tultiin kotiin. Kaverit tulivat mökille perjantaina iltapäivällä ja lähtivät lauantaina iltapäivällä. Olisi ollut hauskaa viettää koko viikonloppu kavereiden kanssa, mutta oli myös todella ihanaa saada rentoutua hetken rauhassa.

Meidän mökillä oli jo mustikoita!


Perjantaina vietettiinkin juhannusta oikein kunnolla! Hienosti kirjoitin aikaisemmin alkoholittomuudesta ja siitä, että juon jos tekee mieli, mutta yleensä en. Poikkeus vahvistaa säännön, niinhän se meni? Juhannuksena teki mieli ottaa muutama lasillinen (ja vielä muutama saunajuoma siihen päälle). Koska harvoin juon mitään alkoholipitoista tai valvon myöhään (mentiin nukkumaan 4.30), oli olo aika kammottava seuraavana päivänä. Mitään kunnon pahoinvointia ei ollut, mutta kova väsymys ja ällö olo. Oma oloni olikin porukan parhaimmasta päästä. Kaikilla oli kuitenkin aivan älyttömän hauskaa ja se onkin pääasia!

Sunnuntaina aamupala maistui jo paljon paremmin! :D

Ehkä juuri se, etten odottanut juhannukselta mitään, teki sen, että bileistä tuli niin hauskat. Lähdin rennolla asenteella viikonloppuun ja ajattelin, etten stressaa mitään! Usein olenkin perfektionistina kova stressaamaan ja haluan olla hyvä emäntä. Nyt päätin, että sen verran rentoa ja rehtiä porukkaa tulossa, ettei minun tarvitse huolehtia mistään tai kenestäkään. Valitettavasti en itse muistanut ottaa kuvia perjantaina ja lauantaina en jaksanut. Muitten ottamat kuvat ja videot eivät taas ole todellakaan edustavia. :D Facebookissa on näkynyt läjäpäin hienoja juhannuskuvia, mutta täytyy sanoa, että tämä oli elämäni hauskin juhannus tähän mennessä, vaikkei mitään hienoja yhteiskuvia, auringonlasku kuvia tai ruoka kuvia tullutkaan otettua. :)

ps. Viime viikon viikkokatsaus tulossa huomenna :)

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti