tiistai 30. tammikuuta 2018

Viikkokatsaus 4/2018

Huhhuh, toinen työviikko uudessa työpaikassa takana. Viime viikolla tein muutamia pidempiä päiviä ja lisäksi muutamana päivänä matkaan meni paljon enemmän aikaa kun jouduin kulkemaan julkisilla. Tuntui, ettei aika riitä mihinkään. Me koitetaan rauhoittaa ilta niin, että jo kahdeksalta olisi koirat käytetty ulkona ja iltapuuhat alkaisivat. Sitten katsotaan ehkä vielä vähän telkkaria tai luetaan kirjaa sängyssä. Usein se menee kyllä niin, että mies lukee kirjaa sängyssä ja minä vielä puuhailen viittä asiaa samaan aikaan. Nyt olin kahtena päivänä kotona vasta 18.30, joten siinä ei kerennyt juuri muuta kun hetken hengähtää ja syödä jotain ja täytyy kyllä myöntää, että illat venyivät normaalista.Viime viikko vei hyvin voimia myös sen takia, että minulla meni useampi työpäivä niin, etten saanut taukoa ollenkaan, 8-9 tunnin työpäivä on aika rankka. Maanantaina jouduin päikkäriaikaan ulos vaunukävelylle jotta siivoojat saisivat siivottua. Pikkuinen nukkuikin silloin lisäksi todella lyhyet päikkärit, mikä alkoi näkyä iltapäivästä kun ei viihtynyt kun sylissä. Tiistaina jouduin menemään töihin julkisilla, koska auto oli huollossa. Päätin kävellä metrolta 2.2km, koska bussilla olisi mennyt suunnilleen yhtä kauan, kävelin sitten päivän päätteeksi toiseenkin suuntaan. Kotimatkalla kävin vielä äänestämässä ja olin onnellinen siitä, että oli miehen vuoro käydä koirien kanssa iltaulkoilutukset, sillä olin aika puhki, vaikka myös iloinen siitä, että sain edes
vähän nauttia ihanasta talvisäästä.Keskiviikkona tunsin ensimmäistä kertaa kuukausiin oloni jotenkuten levänneeksi aamulla. Pitkät päivät ja kävely varmasti vaikuttivat uneen. Menin taas julkisilla töihin, tehden aamukävelyn. Työpäivän jälkeen sain onneksi kyydin kotiin, sillä pääsin vasta kuudelta. Torstainkin olin kuuteen, joten perjantaina kun pääsin kotiin, lösähdin uupuneena sohvalle. Samanlaista hyvin nukuttua yötä ei enää tullut keskiviikon jälkeen, mutta viikonlopusta otin kaiken irti. Lepäsin perjantai illan, lauantaina minulla oli yksi valmennus, mutta muuten otin rennosti ja sunnuntainakin otin rennosti.
Sunnuntaina ravintolassa kun ei jaksettu laittaa ruokaa:D


Sunnuntaina sain pestyä pajon pyykkiä vaikka otinkin todella rennosti, mikä toi todella hyvän mielen. Muuten siirsin siivoiluja tälle viikolle. Sunnuntaina en edes ottanut blogista stressiä ja sen takia tämä viikkokatsauskin siirtyi nyt tiistaille maanantain sijaan. Yhden olkapäätä kuntouttavan 5min treenin tein alkuviikosta, mutta muut putosivatkin sitten pois. Kävelyä tuli monena päivänä, vaikka koirien kanssa tulikin tehtyä vain lyhyempiä rauhallisia nuuskuttelu lenkkejä.

"Treenipäiväkirja"
Ma: 1,5h vaunukävely
Ti: 2x2.2km kävely
Ke: 2.2km kävely
To: 2.3km vaunukävely
Pe-Su: -

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti