maanantai 15. tammikuuta 2018

Viikkokatsaus 2/2018

Sinne meni jo vuoden toinen viikko! Tähän vuoden alkuun olin taas perinteisesti töissä lääkäripäivillä, valmisteluita maanantaina ja tapahtuma keskiviikosta perjantaihin. Työpäivät ovat aina pitkiä ja rankkoja, mutta odotan aina innolla seuraavia lääkäripäiviä. Vielä joskus osallistun kandina ja myöhemmin lääkärinä! Tänä vuonna iski myös pieni epätoivo, vaikka haku on tietoisesti tauolla. Olenko ikuinen lääkikseen hakija, tuleeko minusta ikinä lääkäriä?

Olin jo aikaisemmin päättänyt, että pyhitän tiistain levolle, koska tiesin työrupeaman olevan rankka. Keskiviikon työpäivän jälkeen pidin vielä harjoitusvalmennuksen ystävälleni, joten päivä oli todella pitkä. Viikonlopuksi ei ollut muita suunnitelmia kuin tanssitunti sunnuntaina. Viikonloppuna vaivaksi saapui kuitenkin ihanan kova migreeni, joten päätin ottaa ihan rauhassa. Kun migreeni ei ollut sunnuntainakaan kunnolla hellittänyt, päätin jättää tanssitunnin väliin, sillä liikunta pahentaa aina migreeniäni.

Alkuviikosta ostettiin ämpärillinen appelsiineja ja tehtiin ihanaa appelsiinimehua <3

En päässyt tavoitteeseeni liikunnan suhteen, mutta tein tietoisen päätöksen lähteä pitkälle kävelylle miehen ja koirien kanssa sen sijaan, että olisin tehnyt rauhallista treeniä sunnuntaina kotona. Tietysti olisi ollut hyvä suunnitella treeni jollekin toiselle kun viikon viimeiselle päivälle, niin suunnitelma olisi ehkä onnistunutkin.

Tuntuu siltä, ettei viime viikolta ole paljon kerrottavaa. Töitä, töitä ja kaikenlaista stressiä, osasin levätä, mutta en edistynyt mielestäni elämäntapamuutosprojektissani. Tällä viikolla en ota tavoitteekseni yhtä treenikertaa vaan olkapään kuntoutustreenin joka toinen päivä, katsotaan miten käy.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti